DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Bouw uw droomwoning met J&W Bouwpartners

J&W Bouwpartners, een begrip in de regio als het gaat om bouwmaterialen. Wat nog niet veel mensen weten is dat J&W Bouwpartners inmiddels ook een compleet aanbod heeft van 10 conceptmatige woningen, waarbij de opdrachtgever van A tot Z ontzorgd wordt.

“Eigenlijk is het aanbod nog veel groter”, geeft Jan van Limpt – eigenaar van J&W Bouwpartners aan. “Het Construq-concept bevat weliswaar 10 standaard woningtypes, maar iedere woning kan weer naar wens aangepast worden en zo ontstaan per woningtype weer meerdere varianten.”

Wat maakt het concept zo uniek?

“Dat is niet in één zin uit te leggen. Het concept onderscheidt zich op meerdere fronten. De bouwmethode bestaat uit een houten skelet, maar wel met een betonnen verdiepingsvloer. De details en verbindingen sluiten perfect aan. Alles past in één keer en dat zorgt voor tevreden bouwers.

Daarnaast is het concept duurzaam en milieubewust. De woningen kunnen eventueel energieneutraal en luchtdicht gebouwd worden. Het aantal transportbewegingen is tevens zeer gering, waardoor het milieu en de omgeving weinig hinder ondervinden bij de aanlevering van de elementen en overige bouwmaterialen.

Tot slot is het concept zo uniek vanwege de rol van de opdrachtgever. De opdrachtgever wordt ontzorgd, maar heeft wel veel eigen inbreng. Het vergunningstraject wordt bijvoorbeeld door ons uit handen genomen. De opdrachtgever heeft namelijk hele andere zaken om zich druk over te maken. De grootte, de indeling, de opties en de materialen zoals stenen, pannen, kozijnen en afwerking zijn allemaal door de opdrachtgever te bepalen. Men kan in onze showroom in alle rust deze keuzes maken.”

BouwPartner

De BPG-formule heeft inmiddels een nieuwe naam gekregen, namelijk BouwPartner. En dat is precies wat J&W Bouwpartners wil zijn, een partner voor haar klant. Zowel voor de opdrachtgever als voor de aannemer is J&W Bouwpartners een relatie waarmee men tijdens het bouwproces nauw samenwerkt. 

Zo ook bij de onlangs gerealiseerde Construq-woning die gebouwd is door Bouwbedrijf Verhaert. “De planning werd nauwkeurig doorgenomen en de keuzes van de opdrachtgever werden heen en weer goed gecommuniceerd. De opdrachtgever kreeg zowel vanuit de aannemer als vanuit J&W Bouwpartners begeleiding bij de te maken keuzes. Wat voor ons namelijk dagelijkse kost is, kan voor een opdrachtgever soms best spannend zijn. Met goede begeleiding en goed advies werd dit een zorgeloos traject.”

Regionale partijen

Achter de schermen werkt J&W Bouwpartners met landelijke spelers uit de bouwmaterialenindustrie, maar voor de bouwprojecten in de omgeving is juist de regionale verbondenheid erg belangrijk voor J&W Bouwpartners.

“Alle Construq-woningen worden gezet door onze Construq-partners. Dat zijn lokale bouwbedrijven die worden opgeleid om met het Construq-concept te kunnen werken. Zij zijn het aanspreekpunt voor de opdrachtgever tijdens de bouw. In een driehoek aannemer, opdrachtgever en J&W Bouwpartners wordt nauw samengewerkt om het gewenste resultaat te kunnen bereiken.”

Meer informatie over het Construq-concept is te vinden op: www.construq.nl/jw-bouwpartners