DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

De voorjaarscollectie is binnen bij Links & Rechts Schoenen en Lederwaren

Oud-Gastel – De voorjaarscollectie is binnen bij Links & Rechts, de winkel van Anita Dekkers en Ylona van de Merbel, die gevestigd is in het hart van Oud-Gastel.

 

 

Zes jaar geleden leerden Anita en Ylona elkaar kennen via de vriendschap tussen hun twee dochters. Ze kwamen er achter dat ze beiden dezelfde passie hadden, namelijk werken in de mode. Allebei hadden ze al een aantal jaren ambities om een eigen zaak te beginnen in het dorp Oud-Gastel. Toen ze met elkaar aan de praat raakten, besloten ze samen hun dromen waar te maken. In augustus 2007 openden ze Schoenen & Lederwaren Links & Rechts. In de afgelopen jaren is het klantenbestand behoorlijk gegroeid. De klanten komen niet alleen uit Oud-Gastel, maar ook uit Roosendaal, Hoeven, Wouw, Steenbergen, Fijnaart, Willemstad en de wijde omtrek. Daar zijn Anita en Ylona erg trots op. Links & Rechts is van dinsdag tot en met zaterdag geopend; in de maanden maart, april en september is de winkel op zondag geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

 

Kwaliteit

Anita en Ylona vinden het belangrijk dat klanten vrijblijvend durven binnen te stappen bij Links & Rechts. Ze hechten veel waarde aan service en klantvriendelijkheid. Links & Rechts heeft een groot aanbod aan kinder- en damesschoenen, verder is er een sportieve herencollectie in de winkel te vinden. Kindervoeten worden, voordat er schoenen worden gepast, gemeten, zodat de kinderen voldoende groeiruimte hebben. Op dat moment wordt er ook gekeken wat voor schoenen bij de voeten van een kind passen. Kinderen hebben soms brede of smalle voeten en andere kinderen hebben een hoge wreef. Tegenwoordig beschikken ook steeds meer kinderen over steunzolen, daarom wordt er bij de inkoop op gelet dat veel schoenen uitneembare supplementen hebben. Dit is echter niet alleen bij de kinderschoenen het geval, ook bij de dames- en herencollectie wordt hierop gelet bij de inkoop. Links & Rechts heeft nauwe contacten met een registerpodoloog. Geregeld worden klanten geadviseerd om een bezoek aan het medisch centrum te brengen.

Modebeeld voorjaar 2012

Sinds een aantal weken is de voorjaarscollectie binnen. De winkel staat vol met vrolijke voorjaarsschoenen voor jong en oud. In het modebeeld van dit seizoen zie je veel korte laarsjes en luxe gympen. Er zijn dit seizoen minder ballerina’s te zien, maar deze zullen nooit uit het modebeeld verdwijnen. Verder zie je meer luxe slippers en sandalen. Voor de meiden is het modebeeld een afspiegeling van de damescollectie, waardoor er ook veel korte laarsjes en luxe gympen te verkrijgen zijn. Voor de jongens is het een kleurrijke collectie met hoge en lage gympen, verder zijn er mooie slippers te verkrijgen. De voorjaarscollectie beschikt over een groot aantal schoenen die mogelijk kunnen fungeren als nette, maar toch vlotte communieschoenen.

Tegenwoordig is Links & Rechts ook actief op Facebook. Wilt u geregeld een impressie zien van de collectie? Voeg dan Links & Rechts toe als vriend.

Links & Rechts Schoenen en Lederwaren, Kerkstraat 10, 4751 HN Oud Gastel, tel. 0165- 514248, www.linksenrechts.com

Openingstijden: Op maandag gesloten, op dinsdag t/m donderdag van 9.00 tot 17.30 uur, op vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur. In maart, april en september elke zondag geopend van 12.00 tot 17.00 uur.