DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Bosch Car Service Cuelenaere, tevens nog altijd uw Renaultspecialist

Steenbergen – Albert Cuelenaere is samen met zijn broers Fons en Jos eigenaar van Autobedrijf Cuelenaere. Het bedrijf bestaat al sinds 1922 toen de opa van de broers aan de Nassaulaan in Steenbergen een smederij annex landbouwmechanisatiebedrijf begon. Zijn drie zoons, onder wie Fons sr., zetten de zaak voort en maakten er een autobedrijf van, dat in 1989 weer voortgezet werd door de huidige, derde, generatie: de zoons van Fons sr.. Albert: “Ruim 40 jaar zijn we Renaultdealer geweest. Vlak voor de kredietcrisis waren we uitgebreid tot acht vestigingen in Brabant. Door de crisis stortte de autohandel echter in en kon een faillissement drie jaar geleden niet worden voorkomen. Gelukkig hebben we onze vestiging in Steenbergen terug kunnen kopen en zijn we weer opgestart als Bosch Car Service garage. Bosch Car Service garages zijn merkonafhankelijk. Dat houdt in dat wij nu gespecialiseerd zijn in onderhoud, reparatie en de verkoop van alle merken auto’s en bedrijfswagens*), nieuw en gebruikt. Toch is en blijft Renault dé specialiteit van Autobedrijf Cuelenaere!”

 

Voordelen

“Dat wij nu zijn aangesloten bij Bosch Car Service biedt veel voordelen. Met Bosch Car Service kunnen wij tegen een scherp uurtarief en scherpe onderdelenprijzen toch dezelfde kwaliteit leveren als de dealer. Dat kan omdat onze kosten veel lager liggen. Ook de fabrieksgarantie op nieuwe auto’s blijft bij ons gehandhaafd omdat we werken volgens de normen van de autofabrikanten. Daarbij levert Bosch tot vijf keer per dag onderdelen. Dit betekent voor ons geen dure voorraad en we kunnen toch snel werken. De auto is altijd dezelfde dag klaar. Via Bosch krijgen wij alle technische informatie van alle merken auto's. Bosch werkt namelijk aan de ontwikkeling van elektronica, remsystemen, verlichtingssystemen en nog veel meer. Hierdoor zit er veel kennis in de organisatie en die kennis is ‘up to date’. Ook leaserijders zijn bij ons van harte welkom voor reparatie, onderhoud en levering van nieuwe auto's. Daarvoor hoef je dus ook niet naar de dealer! Tevens regelen wij vervangend vervoer en omdat ons Total Tankstation tot ’s avonds geopend is, kun je een auto halen en brengen van 6.00 tot 21.00 uur.”

Autobedrijf Cuelenaere is echt een zogenaamde ‘one-stop-shop’ geworden. Je kunt er op autogebied in principe voor alles terecht tot en met financiering toe. Daarbij bevinden zich op het terrein, naast showroom, werkplaats en het Total Tankstation met moderne shop, ook nog een machinale wasstraat en een aantal wasboxen waar men de auto zelf kan wassen met osmosewater, dat nagenoeg geen strepen of vlekken achterlaat.

*)Autobedrijf Cuelenaere heeft een aantal wagenparken van bedrijven in onderhoud, o.a. van Agridienst Uitzendbureau, Toerdeloo Kinderopvang en Goldewijk. Zij krijgen vervangend vervoer tegen een speciaal tarief.

Bosch Car Service Cuelenaere, Nassaulaan 6, 4651 AA Steenbergen, tel. 0167-564150, www.cuelenaere.nl

Openingstijden werkplaats: van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 12.00 uur. Openingstijden tankstation en carwash van maandag t/m vrijdag van 6.00 tot 21.00 uur en op zaterdag en zondag van 8.00 tot 21.00 uur.