DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Elkor Telecom & ICT is er ook voor de particuliere klant

Roosendaal – Elkor Telecom & ICT is een onafhankelijk opererende dienstverlener op het gebied van telecommunicatie & ICT.

 

Ron Bouquet, directeur, vertelt: “Op 1 februari 2008 is het bedrijf opgericht en van een kamertje van 12 vierkante meter, waar we met 6 man werkten, zijn we ruim een jaar later verhuisd naar een pand van 1100 vierkante meter, met daarbij een mooie showroom van ruim 400 vierkante meter, waar we nu met 24 collega’s aan het werk zijn. Elkor Telecom & ICT is een full service bedrijf met een 7 dagen/24uur servicedienst. Voor het midden- en kleinbedrijf verzorgen we steeds meer zogenaamde ‘cloud’ oplossingen voor zowel data als spraak oplossingen. Als onderneming maak je met deze manier van werken gebruik van de mogelijkheden die je echt nodig hebt en betaal je per maand een vast bedrag voor geleverde diensten. Daarbij heb je geen grote investeringen in een server park, is je bedrijfsinformatie veilig opgeslagen (elke dag) en kun je overal werken. Samen met nog enkele toppartners van KPN is Elkor Telecom & ICT gespecialiseerd in de MKB werkplek. Een andere specialiteit is de aanleg van een controleerbaar en instelbaar WIFI netwerk bij de wat grotere ondernemingen, winkelcentra of voetbalstadions. En tot slot mag Elkor Telecom & ICT zich beroemen op de naam ‘Authorized Apple Reseller’. Om maar wat zaken te noemen.”

Persoonlijk contact

Elkor Telecom & ICT werkt niet alleen voor bedrijven, maar is er ook voor de particuliere klant. Ron: “We kunnen alles leveren op het gebied van telefonie en ict voor de thuissituatie. Van mobiele telefoon tot ‘triple play’ voor thuisgebruik (tv, internet en telefonie), van een draadloos netwerk tot Apple TV, van HP touch screen computer tot printer of van een kleine thuiscentrale tot een seniorentelefoon. Gelukkig komen er al steeds meer particuliere klanten, omdat wij een van de weinige reparatiecentra zijn voor mobiele toestellen.” Persoonlijk contact is erg belangrijk bij Elkor Telecom & ICT. Ron: “Onze medewerkers weten dat het belangrijk is om onze klanten, naast een goede kop koffie, te voorzien van een goed advies. We willen geen vluchtige relatie met onze klanten, maar een relatie voor langere termijn. Dat kan alleen door op maat te adviseren. Dat geldt voor de zakelijke markt net zo hard als voor de consument. En voordat we het echt vergeten: op ieder apparaat zit een UIT knop, ingeval je jouw leven laat bepalen door je smartphone.”

Kunst

In de showroom valt heel wat apparatuur te aanschouwen, prettig gecombineerd met kunst. Sinds 18 april biedt Elkor Telecom & ICT regionale kunstenaars namelijk een gratis podium in haar showroom. Elke twee maanden is er een wisseling in de expositie. Het spits werd afgebeten door beeldend kunstenares Yvonne Telleman, de volgende kunstenaars die op de nominatie staan zijn Helena en Anna Hurkmans (september) en Jos Rijff. De toegang is uiteraard gratis, net als de koffie die er altijd klaar staat.

Elkor Telecom & ICT, Belder 44, 4704 RK Roosendaal, tel. 0165-526130, www.elkortelecom-ict.nl

Openingstijden: ma t/m vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur.