DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Karien Woningstoffering heeft alles voor de aankleding van uw huis

Karien Woningstoffering heeft alles voor de aankleding van uw huis

Bij Karien Woningstoffering aan de Roosendaalsestraat in Wouw kun je niet alleen terecht voor gordijnen en tapijt, maar bijvoorbeeld ook voor laminaat, (elektrische) rolluiken en markiezen. Kortom, bij Karien Woningstoffering, de zaak van Karin en Rien Hertogh, is alles verkrijgbaar voor de aankleding van het huis, behalve meubels.

 

Nieuw

Karin: “We bieden het nieuwste van het nieuwste, zoals op het gebied van raambekleding: ‘shutters’; dubbele jaloezieën; rolgordijn in combinatie met vouwgordijn en rolhorren. Verder hebben we Plissé hordeuren in huis, die ideaal zijn voor mensen met huisdieren en bovendien op elke breedte leverbaar zijn.” Nieuw is ook dat je bij Karien handdoeken, washandjes of slabbetjes kunt laten borduren met figuren en / of namen. Een leuk cadeau-idee! Het assortiment is zeer uitgebreid bij Karien Woningstoffering. Zo is er een ruime keuze in kinderstoffen. Alles is in de winkel te zien. Wat de raambekleding aan de binnenkant betreft, is er de keuze tussen inbetweens, vitrage, overgordijnen, jaloezieën, rolgordijnen, vouwgordijnen, dubbele rolgordijnen ofwel ‘multishades’, lamellen, shutters en alles op het gebied van luxaflex. Je kunt er ook terecht voor roestvrijstalen en smeedijzeren gordijnroeden, eventueel gebogen voor plaatsing in erkers. Voor buiten zijn er bij Karien rolluiken, screens en zonneschermen in het assortiment. Markiezen kunnen met reclame geleverd worden. Wat de vloerbedekking betreft, valt er te kiezen voor tapijt, vinyl, marmoleum, pvc-stroken, tapijttegels of laminaat. Ook levert Karien Woningstoffering nog steeds matrassen, hoofdkussens en dekbedden.

Teamwerk

Al bijna vijftien jaar runnen Rien en Karin samen hun zaak. Ze vormen een hecht team. Karin doet de binnendienst: zij neemt de verkoop voor haar rekening en ze springt bij in het eigen gordijnatelier; Rien doet de buitendienst: hij legt tapijt en hangt gordijnen e.d.. Samen adviseren zij klanten, bijvoorbeeld bij de inrichting van een nieuwe woning. Sinds elf jaar heeft Karien een eigen gordijnatelier. Karin: “Daardoor kunnen we snel leveren en zijn tussentijdse aanpassingen nog mogelijk. We besteden erg veel zorg aan ons werk.” Karin en Rien zijn trots op de goede service die zij leveren: “Klanten kunnen bij ons stalen uit de winkel mee naar huis nemen om thuis kleuren te vergelijken. Daarna maken we een afspraak om alles op te komen meten, waarna we vrijblijvend offerte uitbrengen. Besluiten mensen vervolgens bij ons te kopen dan wordt alles door ons gratis gemaakt, opgehangen en/of gelegd, m. u. v. trappen, laminaat en marmoleum. Klanten hoeven hier bij wijze van spreken alleen maar hun keuze te komen maken en later het gekozen materiaal af te rekenen. De rest wordt door ons gedaan.”

Karien Woningstoffering, Roosendaalsestraat 33, 4724 AA Wouw, tel. 0165-302757

Openingstijden: op maandag, woensdag en donderdag van 9.00 uur tot 18.00 uur; op vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur. Op dinsdag is de winkel gesloten. Parkeergelegenheid is er bij Karien achter de winkel, bereikbaar via de Hofstraat.