DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Nesto Sanitair neemt de klant alle zorg uit handen

Halsteren – Nesto Sanitair is sinds dit jaar een nieuw onderdeel van het bedrijf van Evi Nesto en haar vriend Mike.

 

In 2001 begonnen zij samen Nesto Holland Tegelwerken. Evi is het ‘gezicht’ van de zaak, Mike houdt toezicht op de tegelwerken. Inmiddels heeft het bedrijf 35 werknemers in dienst. Evi: “Wij zijn gespecialiseerd in tegelwerk in renovatie- en nieuwbouwprojecten en we werken voor grote en kleine aannemers. Tegenwoordig hebben we met name te maken met renovatieprojecten, waar alles draait om goede planning en zo snel mogelijk werken voor een vaste prijs om bewoners zo min mogelijk overlast en ongemak te bezorgen. Dit willen wij ook voor de particuliere klant doen, vandaar dat wij Nesto Sanitair hebben opgestart.” Evi vertelt verder: “Gedurende het afgelopen jaar zijn ook wij geconfronteerd met de gevolgen van de crisis. Klanten denken heel goed na hoe hun geld te besteden, vandaar ons besluit een badkamer aan te bieden voor een betaalbare prijs, eenvoudig, simpel, maar wel elegant en van goede kwaliteit. Wij doen ons best om de klanten zo kort mogelijk in de rommel te laten zitten. Door de grote belangstelling hebben wij ook besloten een budget toilet aan te bieden.”

Als mensen een nieuwe badkamer willen of als ze hun badkamer willen laten renoveren, kunnen ze dus bij Nesto Sanitair terecht. Evi: “Wij zorgen er altijd voor dat het werk binnen een week klaar is, om te voorkomen dat mensen zich gedurende langere tijd elders moeten douchen. We verzorgen alles: sloopwerk, stucwerk, tegelwerk, leidingwerk en het inbouwen van sanitair, zodat de klant slechts te maken heeft met één aanspreekpunt i.p.v. met vier of vijf verschillende bedrijven. Zo nemen we de klant alle zorg uit handen, want tevreden klanten gaan boven alles!” Nesto Sanitair doet verschillende werkzaamheden op het gebied van tegelwerken, behalve aan de badkamer kun je hierbij denken aan keukens, woonkamers en terrassen in mozaïek, natuursteen of bijna iedere andere soort tegel. Alles met vijf jaar garantie. In de twee verdiepingen tellende showroom in Halsteren bevindt zich een uitgebreide selectie van 500 soorten tegels voor woonkamer, hal, keuken, badkamer of tuin, alsmede een ruime collectie sanitair en badmeubels. Ook is Nesto Sanitair een verkooppunt van het designwerk van VT Wonen.

Een complete badkamer, geheel bij de klant thuis geïnstalleerd, is mogelijk vanaf 7995 euro. Een voorbeeld van zo’n budget badkamer is te zien in de showroom. Voor een budget toilet gelden prijzen vanaf 2998 euro ‘all in’. Bij Nesto Sanitair kunt u terecht voor een afspraak. Evi: “Wij kijken geheel vrijblijvend wat mogelijk is binnen het budget. Bij elke offerte ontvangt de klant een bijpassend ontwerp geheel volgens de situatie in zijn huis en natuurlijk volgens zijn wensenpakket.”

Nesto Sanitair, Vang 7, 4661 TX Halsteren, tel. 0164-630242. www.nestosanitair.nl

Openingstijden: op dinsdag t/m donderdag van 9.30 tot 17.30 uur, op vrijdag van 9.30 tot 20.00 uur en op zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur. Op maandag gesloten.