DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Meestoof Autoschade BV is verhuisd

Oud Gastel – Sinds augustus van dit jaar heeft Meestoof Autoschade BV een nieuw adres: Blauwhekken 3 te Oud Gastel op industrieterrein Borchwerf II.

 

Het bedrijf is daar naartoe verhuisd vanuit Meestoof 37 in Kruisland. Eigenaar Hans Buijk vertelt: “Op onze locatie in Kruisland, waar we bijna 25 jaar gevestigd waren, kwamen we in de knel door woningbouw. Het nieuwe adres bevindt zich op een goede, beter bereikbare locatie en het nieuw gebouwde bedrijfspand is groter en naar de modernste eisen ingericht.”

Up to date

Op de nieuwe locatie is Meestoof Autoschade BV helemaal ‘up to date’. Hans: “We kunnen onze klanten nu bedienen vanuit een 700 vierkante meter groot pand, ingericht met diverse kantoorruimtes en een zeer ruime werkplaats, die met diverse bruggen, voorbewerkingsvloeren, een richtbank, alle benodigde gereedschappen en de nieuwste spuitcabine geheel uitgerust is voor het herstel van autoschade. Onze spuitcabine is nu veel groter dan op het oude adres: we kunnen er ook grotere bussen en bedrijfswagens spuiten. Bij het spuitwerk gebruiken we overigens de nieuwste watergedragen lakken. Wij gaan voor kwaliteit en goede afwerking.” Meestoof Autoschade BV is een Focwa Eurogarant bedrijf dat vier jaar garantie geeft op schadeherstel en gratis vervangend vervoer biedt. Het bedrijf doet ook veel verzekeringsschades, ook voor andere garagebedrijven en dealers uit de regio.

Persoonlijk

In het bijna 25-jarige bestaan heeft het autoschadebedrijf een trouwe klantenkring opgebouwd. Dat Meestoof Autoschade BV al jaren vaste klanten heeft, komt volgens Hans Buijk niet alleen door de kwaliteit die het bedrijf qua werk biedt, maar ook door het persoonlijk contact dat er is tussen medewerkers en klant. Het bedrijf heeft, naast meewerkend eigenaar Hans Buijk, drie medewerkers op de loonlijst: schadehersteller Peter Heeren uit Kruisland, autospuiter Roland Goossens uit Bergen op Zoom en Franka, die de benodigde boodschappen verzorgt. Hans: “Qua aantal medewerkers is ons bedrijf niet al te groot. Er hangt hier een gemoedelijke sfeer. Je kunt altijd degene spreken die aan je auto heeft gewerkt.” En niet alleen de vaste klanten kunnen terecht op het nieuwe adres… “Iedereen is welkom!”

Meestoof Autoschade BV, Blauwhekken 3, 4751 XD Oud Gastel, tel. 0165-514546