DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

‘Dit is PLEK tijdelijke ruimte’ levert ook aan particulieren

Roosendaal – ‘Dit is PLEK tijdelijke ruimte’ is het enige bedrijf in de regio dat extra of tijdelijke ruimte levert in de vorm van units, schakelunits, sanitaire units, schaftwagens, containers, mobiele douchecabines en mobiele toiletcabines.

 

In 2010 verhuisde dit van oorsprong Thoolse bedrijf, dat tot 2008 bekend was onder de naam Wico Units BV, naar Roosendaal. Eigenaar Jean Paul Kouters: “Op industrieterrein de Borchwerf zitten we op een goede zichtlocatie langs de snelweg. Hier hebben we de beschikking over 100 vierkante meter kantoorruimte; een werkplaats van 800 vierkante meter, waar de units gefabriceerd worden en waar er onderhoud aan gepleegd kan worden, en een buitenterrein van 5500 vierkante meter voor opslag.”

Maatwerk

‘Dit is PLEK tijdelijke ruimte’ rust op drie pijlers. Ten eerste op de in- en verkoop van gebruikte units, ten tweede op de verhuur van de diverse units, schaftwagens, containers en chemische toiletten en ten derde op maatwerk. Voorbeelden van maatwerk zijn bijvoorbeeld een aanleunwoning, strandtent, verkoopkiosk, tuinhuisje, buitenberging of sanitaire units voor op de camping. Jean Paul: “Wij bedienen de zakelijke markt, zo leveren we bijvoorbeeld veel aan de industrie en petrochemie in België en op Europoort, voornamelijk kantoor-, schaft-, en sanitaire units; maar we leveren ook aan particulieren! Denk daarbij aan een woonunit bij de verbouw van een woning of nieuwbouw; een mobiele douchecabine met toilet bij de verbouw van de badkamer of een extra toiletwagen bij een flink feestje. Ook een bijzonder tuinhuis behoort bijvoorbeeld tot de mogelijkheden. Bij maatwerk en gekochte units is alles mogelijk: verschillende soorten buitenbeplating: trespa, hout (red cedar), canexel of damwand; verschillende wand- en vloerafwerkingen; met dan wel zonder rolluiken, sanitair, keuken, airco of inventaris.” Ook met de toekomst houdt men zich bezig bij Dit is PLEK. Jean Paul: “We hebben een unit ontwikkeld die zelfvoorzienend is in energie op basis van zonne-energie.”

Dit is PLEK tijdelijke ruimte, Kromzaad 9, 4703 RD Roosendaal, tel. 0165-394749, www.ditisplek.nl

Openingstijden: Maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 17.00 uur, op zaterdag op afspraak.