DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Sonja blijft in beeld

Roosendaal – Met ingang van 1 januari van het komende jaar dragen Sonja Koevoet-Vroomans, haar man Kees en haar broer Peter met diens vrouw Karin hun ‘Sonja Haar- en Huidverzorgingszaken’ in Roosendaal en Oud Gastel over aan jonge, enthousiaste mensen met nieuwe ideeën. Dat zijn wat de zaak aan de Tolberg betreft, Bianca Bogers-van der Veeken en haar man. Bianca is een nichtje van Sonja, dat al sinds 1988 bij Sonja Haar- en Huidverzorging werkzaam is. De salon aan de Kade zal geleid gaan worden door Bouthaina Bouterfas-Mamouni en haar man. Bouthaina is sinds 1998 in dienst bij Sonja. De zaak in Oud Gastel komt in handen van Carola Brand, die sinds 2007 bij Sonja werkt, en haar zus Esther.

 

Thuis

De overdracht vindt precies op het moment plaats dat Sonja, boegbeeld van Sonja Haar- en Huidverzorging, 45 jaar in het vak zit. Sonja: “Nu Kees 65 geworden is, ikzelf 63 word en Peter 62, vinden wij het tijd om onze zaken over te dragen. Het werd te druk. Wel blijven wij nog bij de salons betrokken: onze opvolgers kunnen gebruik maken van onze jarenlange ervaring. Onze klanten kan ik verzekeren dat alles bij het oude blijft, de filosofie blijft in alle salons hetzelfde: Sonja Haar - en Huidverzorging is geen doorsnee kapsalon. Er wordt naar een totaalbeeld van iemand gekeken. Haar en huid horen bij elkaar. Zowel de kapster als de schoonheidsspecialiste spelen er een belangrijke rol. In Oud Gastel gaat men zich toeleggen op haar en nagels. Het contact met de klant is en blijft overal heel belangrijk. Wij hebben geïnvesteerd in onze medewerkers, die ook allemaal aanblijven. Het zijn geen opgedirkte modepoppetjes, maar warme, trouwe mensen die zichzelf zijn en die er daardoor voor kunnen zorgen dat klanten zich thuis voelen.”

Nieuws

Verder blijven de Sonja Haar- en Huidverzorgingssalons dicht op de markt zitten. Nieuw zijn wat het kapsalongedeelte betreft: feather extensions, krijt (leuke kleurtjes voor een dag) en chi enviro (stijl, glad maken van het haar). Wat de schoonheidssalons betreft is er ook belangrijk nieuws: proslimelt ofwel afslanken door middel van geluidsgolven. Sonja: “Wij bieden alleen producten aan die écht werken, zoals ook mesotherapie, een algehele verjongingskuur voor de verouderde, beschadigde en verslapte huid, waarbij vitamines, mineralen en hyaluronzuren met een klein naaldje direct in de huid worden gebracht. Nieuw op het gebied van verjonging is ook het werken met serums en dikkere hyaluronzuren. Deze bevatten huideigen stoffen, die de huid activeren en waarbij een licht rimpelopvullend effect en een vollere structuur van de huid wordt verkregen. Ik houd niet van botox, waarbij spiertjes worden verlamd of van fillers, waarbij gebruik wordt gemaakt van onnatuurlijke opvulling. Wij kiezen voor het optimaal activeren van de huid met huideigen stoffen. Kortom, voor mooi oud worden en weer gaan stralen!”

Sonja is dus niet echt weg, ze blijft in beeld: ze zal nog regelmatig op de Kade en de Tolberg zijn, met name ter promotie van huidverbetering en advisering. Sonja: “De jonge ondernemers krijgen de kans om zich binnen vijf jaar te ontwikkelen, terwijl wij langzaam afbouwen. Zo kunnen we geleidelijk aan meer rust nemen…, maar klant zal ik altijd blijven!!!”

Sonja Haar- en Huidverzorging,

Kade 16, 4703 GG Roosendaal, tel. 0165-552861

Tolbergcentrum 136, 4708 HK Roosendaal, tel. 0165-562416

Korte Dreef 1, 4751 HZ Oud Gastel, tel. 0165-511622

www.sonja-haar-huid.nl

Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.00 en van 13.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 12.00 en van 13.00 tot 16.00 uur. Op maandag gesloten.