DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Bistro ‘Le Mouton’ is per 14 februari vernieuwd!

Nispen – Vanaf volgende week kunt u een volledig opgefriste bistro ‘Le Mouton’ betreden, want na bijna 14 jaar is eigenaar en chef-kok Ivo Schaap (38) nog steeds een enthousiast ondernemer. Ivo: “Toen ik hier op 24-jarige leeftijd een bistro/restaurant begon, had ik nooit kunnen denken dat Le Mouton zo’n begrip in de omgeving zou worden. Waarschijnlijk heeft het ermee te maken dat wij een zeer constante kwaliteit leveren en dat we zeker niet stil zijn blijven staan: slechts 3,5 jaar geleden, met het 10-jarig bestaan, hebben we het gehele restaurant gerestyled.” Toch vinden Ivo en zijn vrouw Pien het weer tijd om een frisse wind door de zaak te laten waaien.

 

Ivo: “Tijden veranderen, mensen veranderen en het is, zeker in deze economisch moeilijke tijden, belangrijk om hierin mee te gaan. Het restaurant wordt helemaal opnieuw in eigentijdse kleuren geschilderd, er zijn splinternieuwe stoelen aangeschaft en de schilderijen en decoratiematerialen worden vervangen.” En niet alleen het uiterlijk van Le Mouton wordt opgefrist, ook in de keuken vindt er een metamorfose plaats: er komt een volledig nieuwe menukaart. Ivo: “Daarnaast hebben we in de keuken een nieuwe lavasteengrill aangeschaft, waardoor we, naast de bekende gerechten van de bistro, per 14 februari ook grillgerechten kunnen presenteren. Kortom, we beschikken per 14 februari over een zeer uitgebreide menukaart met verschillende vis-, vlees- en grillspecialiteiten.” Ook de opmaak van de borden en de presentatie van de gerechten worden opgefrist. Zonder, en dat laat Ivo heel duidelijk weten, concessies te doen aan de kwaliteit! Een goede prijs-/kwaliteitsverhouding blijft zeer belangrijk.

“Graag willen wij u uitnodigen om per 14 februari het nieuwe Le Mouton te komen proeven en beleven!”

Bistro ‘Le Mouton’, Kerkplein 5, 4709 BJ Nispen, tel. 0165-365084, voor meer informatie zie de aangepaste website: www.bistrolemouton.nl

De keuken is alle dagen geopend van 16.00 tot 21.30 uur. Op dinsdag en woensdag gesloten, m.u.v. groepen vanaf 10 personen.