DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

MannenZaken uit Roosendaal vaart nieuwe koers!

Het roer is om

Het gonsde van de geruchten in Roosendaal. MannenZaken aan de Markt in Roosendaal zou eind januari de deuren sluiten. De uitverkoopperiode is zichtbaar langer en de introductie van de nieuwe collectie lijkt uit te blijven. Maar niets is minder waar…MannenZaken timmert volop aan de weg. De nieuwe collectie hangt in de winkel en het seizoen kan beginnen.

 

2012 was een hectisch jaar voor Suzanne en Jean Paul Verrest, eigenaars van MannenZaken. De crisis had hier ook een grote invloed. Maar de kogel is door de kerk. De winkel is aangepakt en heeft een make over ondergaan, de nieuwe collectie is binnen én de nieuwe koers is ingezet. Het roer is om en de inkoop wordt over een andere boeg gegooid. Nieuwe jonge merken met een goede prijs-kwaliteitverhouding worden ingezet om een frisse wind door het Roosendaalse modebeeld te laten waaien en een ieder uit te nodigen om een kijkje in de winkel te komen nemen. Je vindt er trendy mannenmode, voor jong en oud, bereikbaar voor iedere portemonnee en tegelijkertijd onderscheidend. De nieuwe merken, die MannenZaken voert zie je niet in Roosendaal en omstreken, dus voor wat exclusiefs kun je hier altijd terecht. Casual of kostuum, alles is mogelijk.

Als je de vernieuwde winkel binnen stapt valt het gelijk op. De jeugdige en ontspannen uitstraling van de collectie en de prachtige kleurcombinaties nodigen uit tot een uitgebreide snuffeltocht in de kledingrekken, waar iedereen iets van zijn gading vindt. Momenteel is er achterin de winkel een speciaal gedeelte voor kostuums, hier ook wel pakken genoemd. Want het mannenpak wordt de komende jaren weer een belangrijk onderdeel van iedere mannengarderobe. Klassiek gesneden of modern, je kunt hier je hart ophalen. De ‘Fretons’, de nieuwe schoenenlijn van Fred de la Bretoniere nemen ook een prominente plaats in, want je kunt dit seizoen eigenlijk niet zonder, ze passen perfect bij een vlotte jeans en een leuk shirt of t-shirt. Wat ook opvalt zijn de verschillende jeans van het nieuwe merk Gabba, die aan haken in de winkel hangen. Verschillende wassingen, kleuren en modellen die voorzien zijn van verrassende details en contrasterende stiksels. Één indruk blijft gelijk, MannenZaken was altijd onderscheidend en zal altijd onderscheidend blijven. Een bezoek is zeker de moeite waard, maar als je daar geen tijd voor hebt…de collectie is ook online verkrijgbaar in de webshop op www.mannenzaken.com.

Merken: Gabba – Good People – Hans Ubbink – Fretons (Fred de la Bretoniere) – Knit-ted -

Tiger of Sweden

MannenZaken

Markt 10

4701 PE Roosendaal

0165 556 703

Maandags gesloten