DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

+Calculatie, méér dan alleen bouwcalculatie

Nispen – De naam van dit nieuwe, onafhankelijke en dynamische bedrijf zegt het al: +Calculatie biedt meer. Niet alleen bouwcalculatie ofwel het leveren van kostenberekeningen voor nieuwbouw en verbouwingen op de zakelijke en particuliere markt, maar desgewenst ook advisering en bouwbegeleiding tegen een scherpe prijs!

 

Ervaring

Patrick Luijks (45), die +Calculatie per 1 oktober vorig jaar startte, is net als zijn bedrijf ‘jong’ en dynamisch, maar hij is geen nieuwe speler op de markt. Patrick heeft al veel ervaring opgedaan in de bouwwereld. Patrick: “Na mijn opleiding MTS Bouwkunde in Bergen op Zoom, ben ik in 1989 bij J & W Bouwpartners in Wouwse Plantage begonnen als verkoopmedewerker en in de loop der jaren doorgegroeid richting de aannemerij, met als uiteindelijk resultaat de overname van Planubouw in 2008 samen met een collega. Vorig jaar ben ik uit dit Roosendaals bedrijf gestapt om me met mijn eigen calculatiebureau van mijn sterkste kant te kunnen laten zien. Een goed onderbouwde calculatie is immers een voorwaarde voor het slagen van een bouwproject.”

Asbestsanering

Een stokpaardje van +Calculatie is het regelen en begeleiden van de renovatie van asbesthoudende daken. Het streven in de politiek is immers dat in 2024 alle asbesthoudende daken vervangen moeten zijn door een nieuwe asbestvrije dakbedekking. Patrick Luijks kan het pakket in zijn geheel voor u regelen: ten eerste het verzorgen van het wettelijk verplicht gestelde asbestinventarisatierapport; ten tweede de offerte voor het verwijderen van de asbesthoudende beplating en tenslotte de offerte voor het leveren en het monteren van de nieuwe dakbedekking. Indien gewenst kan hij ook nog de plaatsing van zonnepanelen op het vernieuwde dak voor u regelen. +Calculatie is daarmee in het hele proces hét aanspreekpunt, wat voor u een groot gemak kan zijn. Door het inschakelen van +Calculatie krijgt u tijdig inzicht in de bouwkosten en komt u later niet voor ongewenste verrassingen te staan!

Wilt u meer weten over wat +Calculatie voor u kan betekenen?

Kijk dan op onze website of neem vrijblijvend contact met ons op:

+Calculatie bv, De Lind 11a, 4709 RJ Nispen, tel. 0165-729023, www.plus-calculatie.nl

FOTOBIJSCHRIFTEN:

Voorkant (foto 001): +Calculatie, méér dan alleen bouwcalculatie, zie pag…

Foto’s: dakbedekking voor, tijdens en na sanering