DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

RE/MAX makelaar Kees Buijsen: “Wouw is een populaire plek om te wonen!”

Wouw / Roosendaal – Sinds vijf jaar is Kees Buijsen (45) werkzaam als zelfstandig register makelaar-taxateur onder de vlag (of eigenlijk luchtballon) van RE/MAX.

 

Het van oorsprong Amerikaanse bedrijf ‘Real Estate Maximums’, ofwel RE/MAX is de grootste makelaarsorganisatie ter wereld en geniet daardoor een grote naamsbekendheid. Vandaag de dag ondersteunt RE/MAX wereldwijd ruim 88.000 zelfstandige makelaars in meer dan 90 landen.

RE/MAX makelaar Kees Buijsen, de man van de slogan ‘Buijsen voor al uw huizen’, is inmiddels een bekend gezicht in de voormalige gemeente Wouw. Het is een populaire plek om te wonen. Kees: “De kwaliteit van wonen is goed in Wouw, vanwege de voorzieningen, de goede bereikbaarheid en de aantrekkelijke uitstraling. Eind vorig jaar was er een lichte opleving van de woningmarkt en in de praktijk merk ik dat deze dit jaar niet is ingezakt. De animo om een woning te kopen wordt wat groter, omdat de tijd om te kopen feitelijk in de laatste 20 jaar nog niet zo goed geweest is als nu. Redenen daarvoor zijn als eerste de prijsdaling in de afgelopen vijf jaar; ten tweede de historisch lage rentestand; ten derde dat de kosten koper verlaagd zijn van tien naar ongeveer vijf procent; ten vierde dat de rente nog altijd aftrekbaar is als je de hypotheek aflost en tenslotte dat een huis huren stervensduur is!”

Vakwerk

“Dat ik als zelfstandig makelaar begonnen ben blijkt een goede beslissing te zijn geweest”, aldus Kees. “Dit ondanks de crisis die ongeveer gelijktijdig met mijn zelfstandige loopbaan begon. Juist in deze tijd is gebleken dat de makelaardij een vak is, waarvoor een gedegen opleiding en ervaring nodig zijn. En die heb ik. Volgend jaar vier ik het heugelijke feit dat ik dan 25 jaar non stop werkzaam ben in de makelaardij! Vakwerk lever ik door, ondanks het grote aanbod van te koop staande panden, de door mij te verkopen panden zeer onder de aandacht te brengen. Daartoe organiseer ik bijvoorbeeld ‘kom en kijk’ routes langs vijf à zes huizen. In elk pand ben ik dan een uur aanwezig om potentiële kopers een en ander toe te lichten. Dit persoonlijke contact vind ik erg belangrijk. Verder maak ik niet alleen gebruik van internet en advertenties in kranten om de panden op de allerbeste wijze te promoten, maar ook van bijvoorbeeld het grote RE/MAX netwerk en zoekersbestand, de sociale media, huis aan huis flyers en het professionele werk van stylistes en fotografen.” Kortom, Kees Buijsen wil het verschil maken en laat beslist geen kansen liggen!

RE/MAX WoonWens Makelaars, Kees Buijsen, gecertificeerd registermakelaar taxateur, vastgoedcert gecertificeerd, Dunantstraat 2, 4701 GZ Roosendaal, tel. 0165-520295 of 06-13672894, www.woonwensmakelaars.nl

Openingstijden kantoor: van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur, op zaterdag en zondag op afspraak.