DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

2013 nu al succesvol jaar voor Sailor Telecom & ICT

nieuw onderkomen én drukbezochte open dag

Met zo’n 250 bezoekers was de eerste open dag van Sailor Telecom & ICT in hun nieuwe bedrijfspand succesvol te noemen. In april 2013 verhuisde dé specialist van West-Brabant in telecom & ICT naar een kantoor in Businesscenter Borchwerf 2 in Roosendaal.

 

Pieter Hendriks, eigenaar van Sailor Telecom & ICT, is enthousiast over de nieuwe stek. “Het is een prachtige plek, een open en transparant gebouw. En dat is precies wat we willen uitstralen. We zijn een no-nonsens bedrijf, dat de communicatie van onze klanten op het gebied van telecom en ICT professionaliseert.”

Sailor Telecom & ICT werkt voor zo’n 800 klanten in West Brabant: van zzp’er tot grotere organisaties. Pieter Hendriks is trots op hun trouwe klantenkring. “Tijdens de open dag op 5 april 2013, waar we de verhuizing vierden, konden we zo’n 250 relaties en klanten verwelkomen. Het was hartstikke gezellig.” Een bezoeker beaamt dit: “Ik kom op veel recepties en openingen, maar uit de overweldigendheid van bloemen en aanwezige mensen spreekt een hoge waardering van de klanten van Sailor Telecom & ICT. Dat zegt iets over dit bedrijf. Zij staan dicht bij hun klanten!”

Voor iedere klant een passende oplossing

Sailor Telecom & ICT is naar eigen zeggen een simpel bedrijf, en daar ligt precies de kracht. “Je moet het voor de klant niet moeilijk maken”, legt Pieter Hendriks uit. “Bekijk waar de behoefte ligt, waar een klant tegen aan loopt en los die vraagstukken op.” Sailor Telecom & ICT gaat voor een brede aanpak en biedt telefonie-, ICT- en verbindingsoplossingen aan. Van één mobiele aansluiting, tot een volledige telefooncentrale en alle bijbehorende verbindingen, of de installatie van hardware; Sailor Telecom adviseert, levert en verzorgt zelf de installatie. Ook nazorg en onderhoud worden vakkundig uitgevoerd.

Wilt u meer informatie? Kijk op www.sailor-tele.com of bel voor een vrijblijvende kennismaking. De koffie staat in Roosendaal klaar voor u!

Sailor Telecom & ICT, Klerkenveld 4, 4704 SV Roosendaal, T 0165 – 30 81 81, E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., I www.sailor-tele.com