DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Volop kortingsacties bij Tegel - Discount!

Oud Gastel – De Tegel - Discount heeft niet voor niets die naam, want kortingsacties slaan er de klok! Daarnaast hanteert Josefien Tielen veel vaste lage prijzen, onder andere voor vele soorten wand- en vloertegels.

 

Josefiens man Ad is de man van de Verwarming & Sanitair Shop, die op hetzelfde adres gevestigd is. Ad: “Nadat het installatiebedrijf waar ik 18 jaar gewerkt had, op 5 september 2001 failliet ging, ben ik in oktober van dat jaar de Verwarming & Sanitair Shop begonnen aan de Jan Vermeerlaan in Roosendaal. In 2003 begon mijn vrouw daarnaast de Tegel - Discount. Een goed huwelijk! Wij kunnen de complete installatie en renovatie van de badkamer verzorgen. Net voor de bankencrisis in 2008 kochten we de bouwgrond op Borchwerf 2 en bouwden we ons huidige pand.”

Verwarming & Sanitair Shop

Het sanitairgedeelte bevindt zich nu op de eerste verdieping. Daar vindt men op een vloeroppervlak van 400 vierkante meter 36 compleet ingerichte badkamers. Ook hier kom je kortingsacties tegen, zoals bijvoorbeeld de inloopdouche met regendoucheset voor slechts 500 euro incl. btw. Ad: “Iets anders waarmee je je geld kunt besparen is de investering in zonne-energie. Het opwekken van je eigen groene stroom door middel van zonlichtpanelen die je op je dak laat plaatsen. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.” Ad rekent voor: “Als je bijvoorbeeld 7000 euro spaargeld op de bank hebt, loont het meer om dit geld te investeren in zonnepanelen, dan te wachten op de jaarlijkse spaarrente (bij 2% 140 euro). Op jaarbasis levert de besparing op de energierekening dan 700 tot 800 euro op én je hebt geen last meer van prijsstijgingen. Daar bovenop krijg je het eerste jaar 650 euro subsidie van het rijk. Tel uit je winst!”

Tegel - Discount

Op de begane grond van de zaak bevindt zich de tegelshowroom. Op een oppervlakte van 350 vierkante meter worden daar maar liefst 3000 verschillende wand- en vloertegels getoond. Josefien: “De laatste trend op het gebied van vloertegels is de zogenaamde houtlook -tegel. Deze tegels geven de uitstraling van een echte houten vloer, maar heeft het voordeel van een echte tegelvloer. Zo zijn bijvoorbeeld wijnvlekken goed te reinigen en geven naaldhakken geen schade.” Tegel - Discount zou Tegel - Discount niet zijn als ook hier geen kortingsactie aan verbonden was: de houtlook -tegel is te koop vanaf 37,50 euro per m2 incl. btw i.p.v. de gebruikelijke 62,50 euro per m2 incl. de btw. Een andere lopende actie is: mat- en glans witte wandtegels van 30 x 60 cm gerectificeerd van 39,95 euro per m2 incl. btw nu voor maar 16,95 euro per m2. Bij Tegel - Discount worden ook veel vaste lage prijzen gehanteerd. De kortingsacties en het uitgebreide assortiment maken het zeker de moeite waard om er eens een kijkje te gaan nemen! De koffie staat voor u klaar.

Tegel - Discount, Argon 29, 4751 XC Oud Gastel (Borchwerf 2), tel. 0165-530540,

I: www.tegel-discount.nl E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 17.30 uur,

op zaterdag van 8.00 tot 16.00 uur.