DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

De klant weet waar hij aan toe is bij DGD Administratie- en Belastingadviseurs

Roosendaal - DGD Administratie- en Belastingadviseurs richt zich op het midden- en kleinbedrijf.

“Sinds 2005, het jaar waarin we gestart zijn met 40 klanten, is ons klantenbestand gegroeid naar ongeveer 400”, aldus een van beide vennoten, Ruud van Dijk. “Veel groter willen we niet worden, want het persoonlijk contact met de klant is voor ons van essentieel belang. Vragen worden bij ons altijd beantwoord en als dit niet meteen kan, krijgen klanten in elk geval direct te horen wanneer ze dan wel antwoord kunnen verwachten. De klant weet bij ons waar hij aan toe is!” Inmiddels heeft het kantoor zeven medewerkers. Ruud: “Als team kunnen wij goed op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op administratief en fiscaal terrein, zodat we ondernemers een passend en actueel advies kunnen geven. Voor complexe vraagstukken zijn wij bovendien op allerlei gebied samenwerkingsverbanden aangegaan. Zo werken we bijvoorbeeld samen met fiscalisten. Doordat we een klein kantoor zijn, hebben wij geen hoge overheadkosten en kunnen wij onze klanten een goede kwaliteit bieden tegen een concurrerende prijs ten opzichte van de meeste accountantskantoren. Kortom, we bieden oplossingen aan tegen aantrekkelijke tarieven!”

 

Automatisering

DGD Administratie- en Belastingadviseurs is met de tijd meegegroeid, ook qua automatisering en internet. Ruud: “Zo kunnen ondernemers bij ons hun salarissen online gaan doen en hebben wij een web-app laten ontwikkelen waarmee je gemakkelijk op onze website kunt komen, waar je weer kunt inloggen in het loon- en salarispakket. Kortom, de klant kan bij ons veel zelf doen, zoals de administratie online in het administratiepakket verwerken, zodat wij met de klant mee kunnen kijken en eventueel inboeken.” De diverse branches waarvoor DGD Administratie- en Belastingadviseurs werkt en waarmee het kantoor dus ervaring heeft, zijn: bouw – detailhandel – dienstverlening – logistiek – vrije beroepen – metaal – grafisch – techniek – medisch – infra – industrie – non-profit – handel – semi-overheid. Collega Wim van Gastel vult aan: “We kunnen dus wel zeggen dat we van alle markten thuis zijn! Toch blijven we een vertrouwd adres voor de klant: eerste aanspreekpunt is altijd een van de vennoten, die zelf ook ondernemer is. Door regelmatig overleg zijn we in staat om eventuele obstakels, maar ook mogelijkheden, tijdig bij de ondernemer aan te kaarten. De hoge mate van automatisering binnen de organisatie zorgt ervoor dat wij op een efficiënte manier aan de wensen van onze klanten kunnen voldoen.”

Door efficiënt te werken, de overheadkosten beperkt te houden en direct in te spelen op de problemen bij klanten kan DGD Administratie- en Belastingadviseurs werkzaamheden aanbieden en uitvoeren tegen tarieven die voor veel ondernemers aantrekkelijk zijn. Dit geldt zowel voor de ZZP’er als voor de ondernemer die werknemers in dienst heeft. Ruud: “Door te blijven focussen op voldoende efficiency, zijn we er van overtuigd dat we ook in de nabije toekomst een goede sparringpartner kunnen zijn voor menig ondernemer in de regio.”

DGD Administratie- en Belastingadviseurs, Rechtzaad 5, 4703 RC Roosendaal, tel. 0165-395677, www.dgdroosendaal.nl