DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Orthomedic

Een Gezonde Visie

Gewrichtspijn, spierpijn, rug- en andere klachten drukken een stempel op de kwaliteit van het leven. Zaken die heel vanzelfsprekend lijken, worden vaak minder gemakkelijk en soms zelfs onmogelijk. Voor veel van deze klachten kan de klassieke fysiotherapie een oplossing bieden. Maar de mens is meer dan botten, spieren en pezen. Daarom heeft OrthoMedic gekozen voor een gezondheidsconcept dat verder gaat. Cliënten van OrthoMedic krijgen een gedegen onderzoek dat volgens een vast patroon wordt uitgevoerd.

 

Conclusies van dat onderzoek vormen de blauwdruk voor een individuele behandeling. Belangrijke kenmerken van die behandeling zijn de accuratesse en de duidelijkheid. Zo wordt aan de hand van uitgebreide protocollen de behandeling van een cliënt nauwlettend gevolgd en voor alle betrokkenen inzichtelijk gemaakt.

Genezen door juist te bewegen

Orthomedic behandelt vooral manueel. Zo zoeken we doelgericht naar de oorzaak van het letsel en manieren om ze op te lossen. De behandeltechnieken worden gekozen in functie van de voorafgaande screening en de vorderingen van de klant. Goed bewegen leidt tot genezen van orthopedische klachten. Dat bewijzen we dagelijks met sporters en niet-sporters. Bewegen op de juiste manier werkt. Elke cliënt en elke blessure is uniek en heeft een aanpak op maat nodig. Een succesvolle revalidatie lukt alleen met een grondige analyse van het letsel en een revalidatieprogramma op maat met persoonlijke begeleiding en bijsturing.

Wouw

Vanaf 25 mei jl. zijn we elke werkdag bezig om u de snelste weg naar herstel van uw klachten te realiseren. De disciplines die OrthoMedic fysiotherapie Roosendaal heeft, staan ook ter beschikking in Wouw. Dit zijn oa. Manuele therapie, dry needling, manuele lymfedrainage, integrale geneeskunde, osteopathie, echografie. Vanaf heden bieden wij ook diverse gezondheidsbevorderende pakketten aan. Met ieder hun eigen mate van intensiteit, zelfwerkzaamheid en doelstellingen. Bedoeld voor mensen die actief met hun gezondheid bezig wensen te zijn. Wij spelen in op de wensen en lifestyles van onze klanten zodat u een optimale kwaliteit van leven voor uzelf kunt creëren en zich zo lang mogelijk fit en vitaal kunt blijven voelen.

Om uit te vinden wat u nodig heeft, kunt u vrijblijvend een afspraak maken.