DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Taxi Jobe is gegroeid!

Heerle – In een tijd waarin 60% van de taxibedrijven met verlies rijdt, is Johan Belleter van Taxi Jobe erin geslaagd zijn bedrijf flink uit te breiden. Begon hij 7 jaar geleden met twee auto’s: een Mercedes personenauto en een Ford Transit busje voor 8 personen; nu heeft hij vier Ford Transit busjes, drie personenauto’s (2 Mercedes, 1 Volvo), een Mercedesbus met rolstoellift én een 16-persoons Ford en een 19-persoons Iveco in bedrijf.

 

Sinds het begin van dit jaar heeft hij de twee laatstgenoemde voertuigen in huis. Hiervoor heeft hij het groot rijbewijs voor de bus behaald en een touringcarvergunning aangevraagd. Sinds kort kan Johan in het weekend ook beschikken over een touringcar van Verkeersschool Wim Luijten, waarin 50 personen vervoerd kunnen worden. In de toekomst zou Johan graag nog eens zijn eigen touringcar hebben.

Succes

De nieuwste aanwinsten zijn heel handig te gebruiken voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes en het uitgaanspubliek. Johan dankt zijn succes voornamelijk aan de weekendritten met het uitgaanspubliek, dat als het zelf zou moeten rijden geen druppel alcohol tot zich zou mogen nemen. Die weekendritten doet de vrijgezelle taxichauffeur, in tegenstelling tot veel collega’s, van het begin af aan met veel plezier. Taxi Jobe rijdt de jeugd voor schappelijke prijzen. Vanaf één adres naar één adres vervoert het bedrijf groepen voor vaste prijzen. Met de 8-persoonsbus bijvoorbeeld brengt het je voor 165 euro naar Antwerpen of Rotterdam en naar Breda voor 125 euro. Met de nieuwe 16-persoons bus brengt Taxi Jobe groepen bijvoorbeeld voor 300 euro naar Antwerpen of Roosendaal. In de week rijdt Taxi Jobe vooral werknemers naar hun bedrijf. Dit woon-werkverkeer heeft het bedrijf twee jaar geleden overgenomen van Taxi v. d. Broek uit Roosendaal. Daarnaast heeft het taxibedrijf zich gespecialiseerd in airport service. Vervoer van en naar alle luchthavens in Europa is mogelijk. Ook rijdt Taxi Jobe naar havens, treinstations en busopstapplaatsen. Johan: “Mijn airport service rijdt rechtstreeks met individuele klanten. Mijn klanten hoeven niet met voor hen onbekende mensen mee te rijden, die langs de route worden opgehaald. Kortom, klanten worden thuis opgehaald en netjes op de plaats van bestemming afgezet. Geen ellende meer dus met koffers, overvolle treinen en onnodig lange wachttijden.” De airport service kan nu rijden met groepen tot en met 16 personen, die dan met hun bagage vervoerd worden in de nieuwe 19-persoonsbus.

Op tijd reserveren is altijd verstandig en prijsopgave kan heel handig via de mail of de website. Binnen een paar dagen krijgt u dan een reactie van Johan Belleter of Elly Boden, de zus van Johan, die de administratie en de boekhouding voor Taxi Jobe verzorgt.

Taxi Jobe, Ekelstraat 1, 4726 AN Heerle, tel. 0165-308363 of 06-22215300, www.taxi-jobe.nl