DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Dinnershow bij veelzijdig horecabedrijf ’t Veerhuis

Oud Gastel – Wilt u een gezellig en bijzonder bedrijfsuitje? Dan kunt u terecht bij party-, congres-, sport- en evenementencentrum ’t Veerhuis in Oud Gastel voor de exclusieve dinnershow ‘Walking dinner at cruise night to remember’.

 

Dit is een avondvullende spetterende showavond met allure in een feestelijk aangeklede zaal. De avond zit boordevol culinaire hoogstandjes en ludieke, grappige, maar ook ontroerende momenten. De show wordt verzorgd door theatergezelschap S & R Showentertainment uit Budel; de culinaire hoogstandjes door chef-kok en eigenaar van ’t Veerhuis, Remco van den Heuvel. Overigens neemt ook laatstgenoemde deel aan de show als (zingende) scheepskok, want de show verbeeldt een gala-avond op een cruiseschip. Bij binnenkomst worden de gasten ‘ingecheckt’ door ‘hostesses’, waarna ze met een welkomstdrankje naar hun tafel worden begeleid. Aldaar wordt een voorgerecht geserveerd. Met een showopeningsnummer stellen cast en crew zich vervolgens op muzikale wijze voor. Ondertussen kunnen de gasten soep afhalen bij een van de (mobiele) keukens, die her en der opgesteld staan in de zaal. Daarna kan er onbeperkt gekozen worden uit diverse hoofdgerechten. Hier geldt dus hetzelfde als voor de show…no limits! Tijdens het dineren is er een muzikaal intermezzo. Daarna is het tijd voor de hoofdshow, die de gasten ook ruimte biedt om zelf een dansje te maken. De show wordt vervolgens afgesloten met een toetjesbuffet. Ook hier geldt weer: onbeperkt eten en drinken. Daarna is er opnieuw tijd om de benen te strekken voor ‘a night to remember’! Bedrijven en verenigingen kunnen de dinnershow bij ’t Veerhuis reserveren vanaf 60 personen. Op 30 november a.s. is er een openbare avond, waarvoor iedereen all inclusive kan reserveren: 59 euro p.p. voor een avond onbeperkt eten, drinken en show!

Uniek

’t Veerhuis is uniek in de regio. Eigenaar Remco van den Heuvel: “Er zijn weinig locaties in West Brabant waar je met 200 mensen aan tafel kunt zitten.” ’t Veerhuis is met zijn professionele vergaderruimtes, een barinrichting, een kookstudio, drie zalen en een sporthal geschikt voor het houden van een vergadering tot en met het verzorgen van een evenement met 2000 gasten. Kortom, ’t Veerhuis heeft heel veel verschillende disciplines onder één dak. Remco: “We faciliteren ook bijna alle verenigingen in het dorp van sport tot fanfare, we bieden ruimte voor het geven van diverse cursussen tot en met het verzorgen van grote feesten met bijvoorbeeld optredens van Marco Borsato of de Golden Earring. Volgend jaar staat Van Velsen op het programma.” ’t Veerhuis is hét adres voor feesten en partijen en tevens een heel geschikte trouwlocatie. Remco: “We ontzorgen van (j)A tot Z: er kan daadwerkelijk bij ons getrouwd worden en we verzorgen diner, receptie en feestavond, waarbij alles uiteraard uit eigen keuken komt.”

In 2005 streek de ervaren chef-kok en ondernemer in het voormalig dorpshuis neer. In 2006 opende hij er zijn kookstudio, waarin hij met het nieuwe avondje uit een draai geeft aan het fenomeen samen koken. Met een gezelschap vanaf 12 personen kun je in de kookstudio o.a. terecht om o.l.v. chef-kok Remco gezamenlijk een maaltijd te bereiden en deze vervolgens te nuttigen. ’t Veerhuis is ook heel bekend om zijn solexverhuur in de zomer. Hierbij kun je een toertocht door West Brabant combineren met koffie en eten. Sinds kort kan dit ook met de swing, een elektrische driewieler, het nieuwste van het nieuwste in de outdoormarkt. Je kunt dus met recht concluderen dat ’t Veerhuis van alle markten thuis is op horecagebied!

’t Veerhuis, party-, congres-, sport- en evenementencentrum, Veerkensweg 22, 4751 CS Oud Gastel, tel. 0165-512005, www.hetveerhuis.eu