DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Je & Be Exclusief vervult unieke woonwensen

Oud Gastel – In Oud Gastel bevindt zich een bijzonder bedrijf: Je & Be Exclusief, specialist in het tot in de puntjes afwerken van woningen. Je kunt er terecht voor complete verbouwingen tot en met het op maat laten maken van kasten! Alles van ontwerp tot en met de totale uitvoering. Een rondleiding door de showroom aan de Watermolen 27 is beslist de moeite waard.

 

Showroom

Binnenlopen in de showroom van Je & Be Exclusief kan altijd. Beneden wacht een hartelijke ontvangst in een warme, sfeervolle ruimte, waar onder andere enkele houtkachels en gashaarden staan opgesteld. Tevens zijn er diverse sfeerkamers ingericht. Er zijn twee badkamers opgesteld, die niet standaard, maar uniek zijn ingericht. Zo zijn de wanden niet bedekt met tegels, maar met coristil van Carte Colori, stucwerk dat geschikt is voor natte ruimtes. Er staan verder o.a. een natuurstenen schouw met aan weerszijden maatwerkkasten; een massief eiken maatwerk keuken met Belgisch hardstenen blad onder een plafond voorzien van gipsen lijsten; er is een presentatie van houten vloeren en een tegelpresentatie én er zijn wanden te zien, bedekt met stukjes boomschors, hout of kokosnoot, het nieuwste van het nieuwste in Nederland. Het ruime verfatelier met eigen verfmengmachine is tevens een creatieve ruimte voor de presentatie van materiaal- en kleurenstalen. Zo kunnen er naar hartenlust voor ieder persoonlijk kleuren en materialen gecombineerd en bij elkaar gelegd worden om er een mooi geheel van te maken. Kortom, de showroom van Je & Be Exclusief is dé plaats waar u zich kunt laten adviseren en waar al uw woonideeën werkelijkheid kunnen worden.

Je & Be Exclusief is het bedrijf van John en Belinda van Peer uit Oud Gastel. Belinda: “Of het nu gaat om een totale verbouwing of om de aankoop van een kachel, wij begeleiden onze klanten op een vakkundige wijze gedurende het gehele proces. Na een bezoek bij de klant thuis volgt een ontwerpfase met tekeningen en ‘moodboards’, welke leidend kunnen zijn tijdens de realisatie. Onze showroom is daarbij vaak het uitgangspunt. Een klant kan bij ons komen voor een bus kalkverf, maar met een complete keuken naar huis gaan.” Je & Be Exclusief heeft alles in eigen hand. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door het eigen team van werknemers, dat op de hoogte is van alle laatste technische ontwikkelingen. Van ontwerp tot en met de uitvoering, Je & Be Exclusief vervult uw persoonlijke unieke woonwensen.

Je & Be Exclusief, Watermolen 27, 4751 VK Oud Gastel, tel. 0165-513211, www.jebeexclusief.nl

Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur. Op maandag gesloten.