DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

JAWEL bouw, denkt met u mee

 

JAWEL bouw, denkt met u mee

 

 

 

Wouwse Plantage – Een verbouwing of nieuwbouw is vaak een hele investering en iets dat je niet vaak in je leven doet. Het is daarom belangrijk om er goed over na te denken. Peter Jakobs van bouwbedrijf JAWEL bouw B.V. uit Wouwse Plantage denkt graag met u mee.

 JAWEL bouw is een lokaal bouwbedrijf, dat onderdeel uitmaakt van de JAWEL groep. Een ander onderdeel van de JAWEL groep is ReVo Totaal, een bedrijf dat gespecialiseerd is in gevelrenovaties. Dit najaar wordt er aan de groep nog een specialistisch bedrijf toegevoegd: JAWEL asbestverwijdering. De JAWEL groep is eigendom van Peter Jakobs en zijn vrouw Monique Welten en heeft tot doel om bedrijven in haar concern te hebben met een specialisme in de bouw. Peter: “ReVo Totaal  en JAWEL asbestverwijdering zijn bedrijven die volledig zelfstandig functioneren met eigen gespecialiseerde medewerkers. Bij JAWEL bouw ben ik persoonlijk betrokken, door mijn 25 jarige ervaring in de bouw en ontwikkeling heb ik inmiddels een dusdanige hoeveelheid ervaring die ik graag zelf gebruik bij het ontzorgen van mijn klanten.”

Idee, Ontwerp en Realisatie

 JAWEL regelt alle fasen van het bouwproces, van idee tot en met nazorg.  JAWEL bouw werkt met zelfstandige partners uit eigen netwerk (van architect tot timmerman en van calculator tot stukadoor), die gegarandeerde kwaliteit leveren tegen een lage kostprijs. Aanspreekpunt is en blijft Peter Jakobs. Peter: “Onze partners hebben als zelfstandigen geen onnodige overheadkosten, zijn echt flexibel, zeer vakkundig en in hoge mate persoonlijk bij het werk betrokken.” Iets wat Peter helemaal niet uit handen geeft is de idee- of ontwerpfase. Peter: “Dit is de belangrijkste fase. De klant komt met een idee of plan dat we vervolgens samen gaan bekijken. Daarbij is de grote vraag: Wat wil de klant bereiken met de (ver)bouw? Is dat technisch en financieel haalbaar? Is het een goede keus? Vorm, constructieve aspecten en materiaalkeuzen worden in goed overleg met de klant besproken om zo een maakbare en duurzame (ver)bouw te krijgen. De prijs is vast en tijdens de bouw mogen/kunnen er geen financiële tegenvallers meer ontstaan. Op deze manier kom je tot een zo goed mogelijke invulling naar gelang de financiering. Het definitieve ontwerp van de (ver)bouw toetsen we dus uitvoerig, we regelen de vergunningen en tenslotte ook de bouw. Uiteindelijk is de daadwerkelijke (ver)bouw waar alles in moet gebeuren, de mooiste fase!” JAWEL bouw heeft in Heerle de tijdelijke verbouw van Moog Bradford gerealiseerd en het nieuwe ontwerp voor het kantoor ligt vergunningklaar. In de directe omgeving is JAWEL bouw met diverse verbouwingen bezig. De werken zijn heel divers, van (ver)bouw van woningen en bedrijfspanden tot de nieuwbouw van een restaurant voor het centraal station in Rotterdam. Ook is JAWEL bouw doende met de ontwikkeling van diverse vrijesectorwoningen en appartementen. De realisatie hiervan is eind 2014 voorzien. Peter: “Het gaat niet om de grootte van de (ver)bouw, maar over de manier waarop die tot stand komt. Dat zie je terug in de tevredenheid van de klant en dat geeft mij weer heel veel voldoening!”

 

JAWEL bouw B.V., Plantagebaan 120, 4725 RB  Wouwse Plantage, tel. 0165-854420, www.jawelbouw.nl