DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Je & Be Exclusief brengt warmte en sfeer in het hele huis

Oud Gastel - Met de winter in aantocht is het zeker de moeite waard om langs te gaan bij Je & Be Exclusief in Oud Gastel. 

Als je binnen stapt, valt de sfeervolle showroom je direct op. Op het gebied van de totale afwerking van de woning staan hier de meest diverse materialen met de laatste noviteiten. Of het nu gaat om een prachtige massief houten vloer, vloertegels, wandafwerking of maatwerk meubelen, bij Je&Be Exclusief vindt u op elk gebied het nieuwste van het nieuwste en dus de perfecte materialen om uw woning compleet te maken. Wilt u graag een nieuwe indeling van uw woning of  bijvoorbeeld een nieuwe badkamer, maar lukt het niet om er helemaal aan uit te komen? Je&Be helpt graag met het maken van keuzes en het eventueel uitvoeren daarvan. Ook voor een interieurontwerp kunt u bij dit mooie bedrijf terecht, het team van Je&Be is zeer vakkundig en precies in het uitwerken van een perfect passend ontwerp.

Warmte

Door de jaren heen is een gezellig vuur in de woonkamer een steeds belangrijker onderdeel geworden. Er is tegenwoordig een groot assortiment haarden en kachels, daarom hebben ze bij Je&Be besloten om de showroom uit te breiden. In totaal staan er  ruim 50 toestellen, waaronder vrijstaand, inbouw en inzet, opgesteld. Vele van deze haarden zijn brandend , zo krijgt u direct een goed beeld van hoe de haard er brandend uit ziet. De laatste noviteiten op het gebied van haarden zijn de dubbele brander en de modulerende brander. Met de dubbele brander kun je één brander uitschakelen en bij de  modulerende brander kun je zelf een vlammenbeeld instellen via een app op de Ipad.  Indien je kiest voor één van deze branders, bespaar je op de energiekosten door het relatief lage gasverbruik, maar kun je toch genieten van een mooi vuur met genoeg warmte. Met bijna 25 jaar ervaring in het realiseren en ontwerpen van zowel nieuwbouw, verbouw en (authentieke) renovatieprojecten  mag Je& Be Exclusief zich met recht een specialist noemen in het tot in de puntjes afwerken van woningen.

“Onze exclusiviteit staat voor een uniek ontwerp en uitvoering voor elk budget.”

Kom langs en ervaar in een gemoedelijke, gastvrije sfeer en onder het genot van een kopje koffie, wat dit prachtig bedrijf u te bieden heeft.

Je & Be Exclusief, Watermolen 27, 4751 VK  Oud Gastel, tel. 0165-513211, www.jebeexclusief.nl

Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur. Op maandag gesloten.