DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Restaurant Vroenhout: eten met klasse voor een betaalbare prijs

Restaurant Vroenhout aan de Vroenhoutseweg in Roosendaal staat bekend om een avond tafelen in alle rust, exclusief goed eten en verse seizoensgebonden ingrediënten die elk gerecht tot een enorme smaakbeleving maken. Eigenaar en meester-kok Nico van Beekveld maakt alles wat wordt geserveerd zelf, van de amuses tot de overheerlijke truffels bij de koffie. En wat veel mensen zich niet realiseren, eten bij Vroenhout is helemaal niet zo duur! Vroenhout heeft de Bib Gourmande erkenning van Michelin, een bevestiging voor de goede prijs-kwaliteit verhouding. Zo kun je kiezen voor een heerlijk driegangenkeuzemenu voor € 35,00 per persoon!

Nadat de oude boerderij in 2010 in vlammen opging, hebben Lore en Nico van Beekveld het restaurant helemaal naar eigen inzicht opnieuw opgebouwd. Alle inzichten die Nico in zijn inmiddels ruime ervaring heeft opgedaan zijn in het nieuwe restaurant verwerkt. En dat is te zien. De ambiance is voortreffelijk. Mooi detail, in de lounge hangt een schilderij dat speciaal gemaakt is voor Restaurant Vroenhout en alle elementen van het restaurant en haar eigenaren weergeeft.

Restaurant Vroenhout biedt ook ruimte voor bijeenkomsten

Restaurant Vroenhout is bekend om het restaurant, maar biedt nog veel meer. Boven het restaurant is een prachtige zaal, met uitzicht over de landerijen. Nico: “De zaal is volledig toegerust voor groepen en bedrijven om hier bijvoorbeeld een workshop of teambuilding te organiseren. We zijn heel goed bereikbaar. We zitten vlakbij de snelweg en er is ruim voldoende parkeerplaats voor de deur. Laatst hadden we hier een dagprogramma in de zaal. In de namiddag liepen de deelnemers naar Skydive en ’s avonds waren ze weer terug voor een exclusief diner. De deelnemers kwamen uit heel Europa en hebben hier een perfect verzorgde dag gehad, met vergaderen, ontspanning en lekker eten.” In de zaal kunnen 45 mensen terecht, voor een vergadering en/of een diner. Ook voor  aparte sessies is er voldoende ruimte. In de zaal is alles voorhanden, van een beamer tot een aparte keuken waar de vers gezette koffie vandaan komt. Je kunt hier terecht in de privacy van een eigen ruimte waarbij je er van verzekerd mag zijn dat je je gasten voorziet van een overheerlijk en exclusieve catering, tot in de puntjes verzorgd. 

Restaurant Vroenhout, Vroenhoutseweg 21, Roosendaal. www.restaurantvroenhout.nl 

Telefonisch reserveren via 0165-532632.

Openingstijden: Elke dag vanaf 17:00 uur, zondag vanaf 13:00 (maandag en dinsdag gesloten)

Reserveren is aanbevolen!