DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

J&W Bouwpartners heet nu BPG J&W Bouwpartners

In de afgelopen maanden is bij J&W Bouwpartners, leverancier van hout- en bouwmaterialen, een flinke verandering doorgevoerd. Dit alles heeft te maken met de aansluiting bij de formule BPG. BPG staat voor Bouwpartnergroep. De huisstijl is volledig aangepast, waardoor BPG J&W Bouwpartners tegenwoordig te herkennen is aan de frisse oranje kleuren. Er is gekozen voor een sterke landelijke in- en verkooporganisatie met meer dan 60 leden. Dit in combinatie met het eigen ondernemerschap waarbij service, kwaliteit en betrouwbaarheid op de eerste plaats staan. Een positieve ontwikkeling en een grote stap vooruit, in een tijd waar de bouwbranche het moeilijk heeft.

De klant staat centraal

De klant staat centraal bij BPG J&W Bouwpartners en dat is nog verder doorgevoerd . “Vanaf 1 januari 2015 kan de klant terecht in onze nieuwe bouwpartnershop waar alles voor handen is. Het assortiment is nog breder en dieper. Naast het grote aanbod aan ruwe bouwmaterialen, hout en afbouwmaterialen kan de klant ook terecht voor het aanvullende assortiment: elektra, pvc, bevestigingsmaterialen en nog veel meer. Met dit enorme aanbod kunnen we elke professional helpen”, aldus Jan van Limpt, eigenaar van BPG J&W Bouwpartners. “Naast het ontzorgen van de professional op het gebied van materialen, zijn wij ook de partner van de professional. Hij kan met al zijn vragen bij ons terecht, zowel op product- als op projectniveau. Wij staan naast onze klant in de markt.”

De Steenoven Wouwse Plantage en showroom

“De keuze om ons aan te sluiten bij BPG komt voort vanuit de vraag van onze klanten om zoveel mogelijk op één plek te kopen: one-stop shopping. De klant wilt op 1 plek stoppen en alles in één keer inladen of bestellen en laten bezorgen. Op deze wijze heeft hij meer tijd voor de klus. De bouwpartnershop ligt naast het magazijn, dus letterlijk alles onder 1 dak. De showroom wordt ook anders ingevuld. De productgroepen wand-, vloer- en plafondmaterialen krijgen meer ruimte en worden uitgebreid. Naast deze productgroepen worden ook de binnen- en buitendeuren uitgebreid. Als laatste wordt een deel van de showroom ingericht met keramische producten, zoals tegels. Ook voor de invulling van de showroom hebben we gekozen om de klant zo goed mogelijk te bedienen. Dit betekent dat de architect samen met onze medewerkers de juiste producten kan kiezen, maar ook de consument kan langs komen voor inspiratie"

In de showroom treft men zelfs een oude steenfabriek aan, De Steenoven Wouwse Plantage. Een uniek deel van het pand, waarbij men in en om de oude ringoven gevelstenen kan uitzoeken. Een bezoek meer dan waard.” Ik nodig u van harte uit om kennis te maken en te zien wat BPG J&W Bouwpartners u allemaal te bieden heeft.”

BPG J&W Bouwpartners

Plantagebaan 227
4725 AC  Wouwse Plantage

Tel. 0165 - 37 96 55