DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Nieuw in Wouw: Advocatenkantoor Wouw

Wie op zoek is naar advies en ondersteuning op het gebied van vastgoedrecht kan tegenwoordig in Wouw terecht. Toine Dielissen heeft zich sinds afgelopen november gevestigd aan de Plantagebaan 55. Toine is al 24 jaar werkzaam als advocaat. “Mijn deskundigheid richt zich met name op alles wat te maken heeft met aannemerij, bouwzaken, huur, woningen, burenrecht en erfdienstbaarheden. Eigenlijk alles wat gaat om grond en stenen”, zo vat hij het samen, “maar ook voor het incasseren van openstaande vorderingen kunt u bij mij terecht.”  Strafzaken of familiezaken doet hij niet.

Gratis informatief gesprek

Toine Dielissen heeft er bewust voor gekozen om zijn kantoor aan huis te vestigen: “Ik woon op een goed zichtbare locatie aan de Plantagebaan vlakbij de spoorwegovergang. Ik wil het voor klanten gemakkelijk maken om langs te komen. Iedereen kan voor een gratis vrijblijvend informatief gesprek bij me terecht, om zich te oriënteren op eventueel te zetten stappen. Ik probeer zo toegankelijk mogelijk te zijn. Op afspraak kunnen mensen overdag terecht, maar ook buiten kantoortijden in de avond of heel vroeg in de ochtend. Ik ben daar heel flexibel in, want ik ben natuurlijk soms zelf overdag afwezig omdat ik op de rechtbank moet zijn.”

Mooiste compliment

Toine Dielissen is met zijn jarenlange ervaring gepokt en gemazeld in het vastgoedrecht: “Voor geschillen op het gebied van vastgoed komen procedures niet alleen bij de Rechtbank voor, maar ook bij  de Raad van Arbitrage voor de Bouw. Zittingen vind ik het leukst. Je moet natuurlijk een goed processtuk schrijven, maar vervolgens komt het er op een zitting echt op aan. Daar kun je winnen of verliezen. Het mooiste compliment in mijn werk is uiteindelijk wanneer de tegenpartij later bij mij terug komt voor een nieuwe zaak. Ze hebben dan wel ooit een zaak van mij verloren, maar de correcte manier waarop ik mijn werk deed was aansprekend genoeg voor ze om een volgende keer bij mij aan te kloppen!” Vanaf komende maand deelt Toine zijn ervaringen met vastgoedrecht via De Krant in een maandelijkse column.

Op zoek naar advies en / of ondersteuning? Neem vrijblijvend contact op met mr. Toine Dielissen via 0165 – 743 100 of via het mobiele nummer 06 – 510 638 89. Het mailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.