DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Hoofdkantoor Univé Het Zuiden verhuist naar mooie locatie

Op vrijdag 17 april opent Univé Het Zuiden het nieuwe hoofdkantoor en winkel aan de Kloosterstraat 21 in Wouw. “We komen terecht in een modern kantoor waar we onze dienstverlening laagdrempelig aanbieden,” aldus Dirk Burger, directeur en lid van de Raad van Bestuur van Univé Het Zuiden. “Bij Univé Het Zuiden vindt u een compleet aanbod van verzekeringen en financiële dienstverlening waaronder hypotheken. Uw  partner voor bedrijven en particulieren. Ook kunt u bij ons terecht voor al uw bankzaken, wij zijn namelijk intermediair voor de Regiobank.”

Voorheen was Univé Het Zuiden gevestigd aan de Markt nummer 5 in Wouw. “Het lijkt wel of we iets hadden met het cijfer 5,” vertelt mede-directeur en lid Raad van Bestuur Francis Pickott. “Begin jaren 70 vestigden we ons aan de Markt nummer 15, daarna zijn we verhuisd naar nummer 25 en in mei 1987 naar nummer 5 in Wouw.” Aan die periode komt een eind, nu Univé Het Zuiden uit zijn jasje is gegroeid aan de Markt. Tijd voor het bedrijf om een nieuwe vestiging te kiezen voor het hoofdkantoor.

“Het nieuwe pand kwam precies op het goede moment in de verkoop.” vertelt de derde directeur en lid Raad van Bestuur Wim Oosterling: “Het kantoor aan de Markt werd echt te klein, maar we wilden graag in Wouw blijven. Wouw is goed bereikbaar en ligt midden in ons werkgebied dat bestaat uit Brabant tot en met Zeeland en de Zuid-Hollandse eilanden. Daarnaast hebben we nog 9 winkels verspreid over het gehele werkgebied. Altijd dichtbij, ook digitaal, waar we 24/7 bereikbaar zijn via www.unive.nl/hetzuiden. Totaal hebben we 67 medewerkers in dienst, waarvan er 40 in ons hoofdkantoor in Wouw werken. We bieden hiermee een mooie werkgelegenheid aan in de regio.

Oud voorzitter Harrie Uitdewillegen is ook zeer tevreden met de nieuwe hoofdvestiging: “In 1898 is onze maatschappij in Wouw opgericht en altijd nauw met deze plaats verbonden geweest. Het is dan ook goed om te zien dat deze traditie wordt voorgezet.” Op 17 april vindt de officiële opening plaats.

18 april Open Dag

Op zaterdag 18 april is iedereen welkom in het nieuwe hoofdkantoor.  Dirk Burger: “We zetten de deur open voor verzekerden, buurtbewoners en iedereen die een kijkje wil komen nemen in het mooie kantoor. We hebben een leuk programma voor jong en oud tijdens deze dag.  U bent welkom!” Meer weten over Univé Het Zuiden?

Kijk op www.unive.nl/hetzuiden of bel 0165 – 309100