DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Aqua Sauna Plezier zet puntjes op de i

Essen – Het is nu anderhalf jaar geleden dat Aqua Sauna Plezier feestelijk heropend werd. De exploitatie is sindsdien in handen van Hans Klomp en Marian van Vliet. Hans: “Na het opstartjaar zijn we dit jaar bezig met het verhogen van de kwaliteit. We zetten de puntjes op de i. Zo komen er nieuwe mooie grote badlakens en badjassen en wordt het buitengedeelte bij Aqua Groen vernieuwd; er wordt daar een nieuwe tuin aangelegd, zodat bezoekers ook lekker buiten kunnen zitten.

Klantenkring

Marian: “Ons bezoekersaantal groeit gestaag. Klanten komen van Antwerpen tot Breda, Roosendaal en Bergen op Zoom met uitschieters tot Rotterdam, Den Haag en Utrecht en Amsterdam. We hebben zelfs klanten uit Frankrijk! Ook komen er steeds meer mensen uit ons eigen Essen en omgeving.” Hans: “Onze klantenkring is kleurrijk en varieert van gezinnen met kinderen die zich hier lekker komen ontspannen tot en met oudere echtparen die hier hun botten komen verwarmen.” Bij Aqua Sauna Plezier is het dan ook aangenaam vertoeven. Het is er sfeervol en schoon. Hans: “We hebben hele goede voorzieningen bestaande uit twee ruime units, Aqua Groen en Aqua Blauw, elk geschikt voor maximaal 8 personen. In beide units bevinden zich drie sauna’s, een jacuzzi en een zwembad. Daarnaast beschikt elke unit over het benodigde sanitair en een zithoek, waar men iets kan eten en drinken. Onze stoomsauna begint zelfs een beroemdheid te worden. In tegenstelling tot andere sauna’s komt de onze werkelijk boordevol stoom te staan!”

Arrangementen

Marian: “ Nieuw zijn onze arrangementen ‘Ontbijt aan het water’ en ‘Zeg het met bloemen’. Met‘Ontbijt aan het water’ begin je je dag goed met een bad en een ontbijt. In Aqua Groen geniet je dan aan de rand van het zwembad van een heerlijk ontbijt met verse broodjes,  luxe belegd met zalm, franse kaas, eigengemaakte eiersalade en zoet beleg; fruit; fruitsap en koffie of thee. Met liefde verzorgd door onze cateraar Step 2 uit Essen. Natuurlijk kunt je zo ook brunchen. Luxer schotels zijn tevens verkrijgbaar op bestelling. Voor een huwelijksaanzoek, verjaardag of gewoon iets extra’s kun je gebruik maken van ‘Zeg het met Bloemen’. Wij maken dan je unit extra feestelijk met veel kaarsjes en verse bloemen naar keuze. De bloemen komen van Bloemen Ellada uit Essen.”

De privésauna is een begrip in België, maar in Nederland nog niet zo bekend. Privé is er echt privé. Marian: “Wij bieden onze klanten ontspanning in alle privacy. Reserveer je bij ons een unit, dan kom je beslist geen vreemden tegen. Kom je voor de eerste keer bij Aqua Sauna Plezier, dan krijg je een uitgebreide rondleiding en een goede uitleg over hoe alles werkt.” Wil je bij Aqua Sauna Plezier terecht dan kun je altijd van tevoren reserveren of even informeren of er nog plaats is. U kunt dan gebruik maken van alle faciliteiten: de stoom- of Turkse sauna; de droge of Finse sauna; de infraroodsauna, de jacuzzi en het zwembad.

 

Aqua Sauna Plezier, Melkerijstraat 4 – bus c, 2910 Essen België, tel. +32 0476-504276, www.aquasaunaplezier.be

 

Openingstijden: dagelijks van 9.00 tot 24.00 uur.