DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Dierenkliniek De Schelde voorziet in regionale behoefte

Aan de Zoomvlietweg 8 in Heerle is sinds een jaar Dierenkliniek De Schelde gevestigd. Alleen al voor de prachtige omgeving is het de moeite waard om deze kliniek met uw huisdier te bezoeken. U kunt bij de Dierenkliniek terecht met uw hond, kat, konijn, cavia en andere huisdieren. Ook voor uw paard bent u welkom; dus voor kreupelheden, castraties, merriebegeleiding etc. hoeft u niet meer verder te zoeken.

Dierenartsen Ingrid Franse en Hans van Gils staan voor u en uw dier klaar: “We hebben van onze hobby ons vak gemaakt. Als je iets met dieren hebt, dan is het heel mooi als je dit werk kunt doen!” vat Hans van Gils het samen.

Hans van Gils zit al dertig jaar in het vak en is een bevlogen en betrokken dierenarts met een schat aan ervaring. “In onze praktijk hebben we een uitgebreid aanbod van zorg. Naast de inentingen en gezondheidscontroles kunnen we hier natuurlijk allerlei aandoeningen behandelen. Zo hebben we een volledig ingerichte operatiekamer, digitale röntgen en  een moderne echo.”

‘We nemen tijd voor goede zorg’

Ingrid Franse werkte ooit als assistent bij de dierenartsenpraktijk van Hans en werd geïnspireerd om zelf de studie diergeneeskunde te gaan doen. Nu hebben ze samen deze praktijk in Heerle. Ingrid licht toe: “Wanneer mensen met hun huisdier bij ons komen voor een inenting, dan kijken we meteen hoe het staat met de gezondheid van het dier. Deze preventieve controle kost niets extra, maar is heel belangrijk. Je kunt het zien als je eigen jaarlijkse controle bij de tandarts. We nemen de tijd voor het dier en de eigenaar. Daarom kunnen we ook goed adviseren, door tijd te nemen voor een gesprek en uit te leggen waarom een bepaalde behandeling verstandig is. Mensen merken dat we er extra tijd voor nemen en waarderen dat heel erg.”

Korting bij een eerste consult

Hans en Ingrid willen de drempel om voor de eerste keer bij een nieuwe dierenarts langs te gaan zo laag mogelijk maken: “We willen graag alle eigenaren van gezelschapsdieren uitnodigen om kennis te komen maken met onze werkwijze. Wanneer u voor de eerste keer bij ons langskomt, dan bieden we u € 10,00 korting op de eerste behandeling.”

Dierenkliniek De Schelde, Zoomvlietweg 8, Heerle

Inloopspreekuur: maandag, dinsdag en donderdag van 19:30 uur tot 20:30 uur, zaterdag van 9:30 uur tot 10:00 uur.

Op afspraak alle werkdagen tussen 9:00 uur en 17:00 uur.

Voor spoed: altijd telefonisch bereikbaar.

Telefoonnummer: 0165-328516

Website: www.dierenkliniek-deschelde.nl