DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Kring apotheek wordt Boots apotheek

Vanaf 15 juni 2015 gaat uw vertrouwde Kring apotheek in Wouw verder onder een nieuwe naam: Boots apotheek. De wijziging zal verder minimaal zijn. De zorg voor klanten en patiënten blijft centraal staan. Apotheker dhr. Berntsen: “Door deze verandering kunnen we straks in Wouw een heleboel producten van Boots apotheken aanbieden, bijvoorbeeld zelftesten en de volledige producten-lijn die onder het huismerk van Boots valt. Denk daarbij onder andere aan (huid)verzorging, paracetamol of hoestdrank.“

Apotheek blijft open

“Bij onze verhuizing naar de Schoolstraat is met deze verandering al rekening gehouden. We hoeven alleen de logo’s boven de productrekken te vervangen, de indeling is al helemaal afgestemd op de nieuwe uitstraling. Intussen blijft de apotheek de komende weken gewoon open!”

Dienstverlening

“Alleen de naam van onze apotheek verandert, de dienstverlening blijft zo klantgericht en betrokken als u van ons gewend bent”, legt apotheker Berntsen uit. “Onze dienstverlening blijft afgestemd op de behoefte van de patiënt. Zo hebben we de herhaal-service: wanneer een medicijn volgens planning bijna op is, dan bestellen wij dat en de patiënt krijgt een e-mail of brief per post dat het gereed ligt. Zo is het benodigde medicijn altijd op tijd beschikbaar.” “Soms krijgen mensen al jaren hetzelfde medicijn, maar verandert de naam en producent ineens. Dat heeft te maken met het ‘preferentiebeleid’: wanneer een medicijn door verschillende producenten wordt gemaakt, kan de zorgverzekeraar voor de goedkoopste variant kiezen. Alleen dit (preferente) middel wordt dan nog vergoed. Wij hebben als apotheek inzicht in de werkzame stoffen van dit nieuwe medicijnen en kunnen nagaan of dit medicijn niet voor bijwerkingen gaat zorgen en of de werking gelijk zal blijven. Doordat de zorgverzekeraar voor goedkopere medicijnen kiest, blijft de zorgpolis betaalbaar. Mocht u vragen hebben over uw medicijnen, dan nemen we uiteraard de tijd om u hierover voor te lichten.”

Heeft u nog foto’s van de school?

De heer Berntsen is heel tevreden met de verhuizing naar de nieuwe locatie aan de Schoolstraat: “De reacties op onze verhuizing naar deze huidige locatie waren heel erg positief. Veel mensen halen herinneringen op over de tijd dat ze hier zelf nog op school zaten. Als mensen foto’s hebben uit die tijd, bijvoorbeeld in de klaslokalen waar wij nu gevestigd zijn, dan zou ik er heel graag een kopie van willen hebben. Die zouden we hier graag op willen hangen. Als u wilt, kunt u de foto’s mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..”

Boots Apotheek Wouw, Schoolstraat 3, Wouw, T. 088-1040018

Openingstijden: Maandag t/m Vrijdag, 8:00 uur tot en met 17:30 uur