DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Wouw – Autobedrijf van Loon is een modern familiebedrijf


Wouw – Autobedrijf van Loon is een modern familiebedrijf,
gespecialiseerd in onderhoud, reparatie en de verkoop van alle merken auto’s en bedrijfswagens, nieuw en gebruikt. Michael en Patrick van Loon staan dagelijks graag voor u klaar. Michael neemt het kantoor en de verkoop voor zijn rekening en Patrick geeft, als meewerkend chef werkplaats, leiding aan het team monteurs, dat bestaat uit eerste monteurs Leo Koolen, Christian Linders en Pedro van Meer.

 

Het bedrijf kenmerkt zich al ruim 25 jaar door goede service, hoge kwaliteit en eerlijke prijzen. Michael: “Om hoge kwaliteit te kunnen blijven leveren zijn we in 2003 samen gaan werken met Bosch. Bosch is een bedrijf dat voor bijna alle automerken aan de ontwikkeling van elektronica, remsystemen, verlichtingssystemen en nog veel meer werkt. Hierdoor zit er veel kennis in de organisatie en die kennis is ‘up to date’. Als Bosch Car Service garage kunnen we gebruik maken van Bosch testapparatuur, technische trainingen en Bosch onderdelen. We kunnen daardoor alle reparaties in eigen huis uitvoeren, ook aan aircosystemen. Heel belangrijk om te vermelden vind ik dat wij veel leaseauto’s onderhouden. We repareren voor de grotere leasemaatschappijen als Leaseplan, Athlon en Arval. Ook voor onderhoud aan je leaseauto hoef je dus het dorp niet uit, bovendien kun je bij ons geregeld ’s avonds terecht. Daarbij kan er altijd vervangend vervoer door ons geregeld worden.”

Wouw – Autobedrijf van Loon is een modern familiebedrijf

Autobedrijf van Loon, Molensingel 1, 4724 CC Wouw, tel. 0165-303497, www.cvanloon.nl

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.45 uur en op maandag-, dinsdag- en donderdagavond van 19.00 tot 20.00 uur, op zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur.

 

AddThis Social Bookmark Button