DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Euronics Bergen op Zoom scoort met service!

Bergen op Zoom – “In de steeds complexer wordende wereld van de elektronica heeft de klant begeleiding nodig. Dat vraagt dus meer dan alleen het zo goedkoop mogelijk scoren van een apparaat, namelijk service in de vorm van uitleg, aansluiting en plaatsing van apparatuur en het uitvoeren van garantiebepalingen. Dat alles biedt Euronics Bergen op Zoom”, aldus vestigingsmanager Jeroen van Tilburg. 

Sinds begin mei is Euronics Bergen op Zoom gevestigd op de voormalige locatie van Mikro Electro. Euronics Bergen op Zoom is een servicegerichte winkel in wit- en bruingoed en kleine huishoudelijke apparatuur, waar de klant persoonlijk contact heeft met steeds dezelfde medewerker, die ook met de klant meedenkt. Alle medewerkers zijn afkomstig van Mikro Electro. Jeroen: “Bij elkaar hebben we 100 jaar ervaring!” De medewerkers zijn: vestigingsmanager en inbouwspecialist Jeroen van Tiburg; tv- en audiospecialist Wim Musters; computerspecialisten Mike van Esch en Ralph Uitdewilligen; en allround medewerkers Niels Kleinschmidt, Marcel van Egmond en Steven Everaers. 

A-merken

Euronics is een inkoopcombinatie die 25 jaar bestaat en levert aan 11000 winkels in 33 landen. In Nederland heeft de inkoopcombinatie 110 verkooppunten, waaronder nu dus ook Bergen op Zoom. Jeroen: “Wij verkopen producten waar we achter staan, zoals A-merken als Miele, Bosch, Siemens, AEG en Liebherr qua witgoed. Van Miele hebben we een ‘shop’ ofwel een eigen afdeling  in huis, waar alle producten van Miele in een herkenbare en opvallende opstelling bij elkaar staan. Qua bruingoed zijn we pleitbezorger voor o.a. Sony, LG, Philips en Samsung. Van laatstgenoemd merk hebben we een ‘grand store’, daarvan hebben we werkelijk alles in huis, zowel qua bruin- als witgoed! Zo staat er de nieuwste gebogen UHD tv naast wasmachines en koelkasten van Samsung.” Veel aandacht is er in de winkel ook voor inbouwapparatuur, die dan ook bij elkaar staat opgesteld. Een prominente plaats wordt tevens ingenomen door Vobis pc’s. “In onze Vobis computerwinkel kun je je eigen pc laten bouwen met, wederom, persoonlijke aandacht.” Euronics Bergen op Zoom neemt de klant bij de hand, niet alleen in service bij de aankoop, maar ook qua ‘naservice’. Kortom, Euronics ontzorgt de klant volkomen. “Wij willen niet alleen succes behalen met de verkoop van apparatuur, wij willen dat onze klanten bij ons terugkomen en daarom leveren we een compleet pakket. Daarmee scoor je uiteindelijk meer punten!” 

Euronics Bergen op Zoom, Van Konijnenburgweg 51, 4612 PL  Bergen op Zoom, tel. 0164- 235256, www. euronics.nl 

Openingstijden: op maandag van 13.00 tot 18.00 uur, dinsdag t/m donderdag van 9.30 tot 18.00 uur, op vrijdag van 9.30 tot 21.00 uur, op zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur en ’s zondags gesloten.