DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Goed op weg met Autobedrijf van der Wegen

Wouw – Volgend jaar viert Autobedrijf van der Wegen het 40-jarige jubileum! Autobedrijf van der Wegen is een allround autobedrijf. Je kunt er terecht voor onderhoud en alle voorkomende reparaties. Tevens voor het kopen van zowel nieuwe als gebruikte auto’s en voor de inruil van uw oude auto. Autobedrijf van der Wegen heeft gemiddeld 25 occasions in huis. Occasions worden er altijd goed onderhouden aan de klant afgeleverd,  met een BOVAG-garantie van 6 maanden. Met de hulp van Autobedrijf van der Wegen ga je goed de weg op!

Het familiebedrijf bestaat sinds 1976. Destijds begon Rinus van der Wegen een garagebedrijf aan de Roosendaalsestraat in Wouw. In 1991 verhuisde het autobedrijf naar het huidige adres aan de Bergsebaan. In die tijd zijn zijn zoons André (44) en Jean Pierre (41) bij hem in dienst gekomen. In 1998 hebben de beide mannen vervolgens het bedrijf van hun vader overgenomen. Vader van der Wegen (83) komt er overigens nog steeds dagelijks een kijkje nemen.

Jean Pierre: “Ons klantenbestand is inmiddels sterk uitgebreid. Daarom hebben we nu drie vaste medewerkers: Walter Voorheijen, Johan Bastiaenen en Rob Adan, allen eersteklas monteurs; en een dame voor de administratie: Corrie van Loon. Ook leiden we leerling-monteurs op: we begeleiden er nu twee via het Markiezaat College. André en ik houden ons allebei bezig met de verkoop en we helpen mee in de werkplaats.”

Bij van der Wegen zijn ze niet gespecialiseerd in een bepaald automerk, maar in alle automerken! André: “Onze uitlees- en diagnoseapparatuur is geschikt voor 90% van de merken, voor de overige 10% komen we altijd tot een oplossing door onze goede contacten met dealers uit de buurt.” Onderhoud en reparatie zijn de hoofdzaak. Jean Pierre: “We combineren graag de APK-keuring met een beurt, wat in het voordeel van de klant is. Want het is belangrijk dat zaken als het vervangen van de distributieriem en de waterpomp op tijd gebeuren.” André: “We hebben een eigen opslag voor winter-, dan wel zomerbanden aan de Plantagebaan. Daar kunnen we ongeveer 200 sets van klanten kwijt. Verder kun je momenteel bij ons terecht voor een wintercheck: uw auto wordt gecontroleerd op accu, bandenprofiel, bandenspanning, koelvloeistof, oliepeil, remmen, ruitenwissers, ruitenwisservloeistof, schokdempers, uitlaat en verlichting voor slechts 9,95 euro. Dat voorkomt stilstaan op ongewenste tijden.” Met de hulp van Autobedrijf van der Wegen ga je goed de weg op én kun je goed de weg op blijven gaan!

De broers staan dag en nacht klaar voor hun uitgebreide vaste klantenkring. Dat doen zij onder andere met hun nieuwe bedrijfswagens, een Citroën Berlingo en een Mercedes Viano, die door DWD voorzien zijn van het nieuwe logo. Zij gaan ermee op weg om auto’s van klanten op gang te helpen, om klanten weg te brengen en zelfs om auto’s, die klanten bij garages elders in het land kopen, voor hen op te halen. Jean Pierre: “Wij zijn pas tevreden als onze klanten tevreden zijn!”

Autobedrijf van der Wegen BV, Bergsebaan 6a, 4724 SW  Wouw, tel. 0165-301579, www.autobedrijfvanderwegen.nl

Openingstijden: op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag: 8:00 - 12:00 / 13:00 – 17:00 / 19:00 – 21:00;

op woensdag: 8:00 - 12:00 / 13:00 – 17:00 / s avonds gesloten.