DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Rabobank Zuidwest Brabant, dichtbij de dorpen

Vorig jaar is de Rabobank Zuidwest Brabant gestart met ambassadeurs, medewerkers van de bank die als persoonlijk aanspreekpunt voor inwoners de bank vertegenwoordigen in de dorpen. Petra Zijlstra, Marc van Wezel en Ben Bartels zijn naast hun ‘gewone’ baan bij de Rabobank ambassadeur in Wouw, Wouwse Plantage, Moerstraten en Heerle. Zij zijn extra betrokken bij deze dorpen omdat ze er gewoond hebben, er nu wonen of er een bestuursfunctie vervullen. Zoals Ben, geboren en getogen in Moerstraten en momenteel voorzitter van de voetbalvereniging.

Aanwezig bij activiteiten

Maar ook Marc en Petra hebben hun band met de dorpen. Petra: “Ik werk al dertig jaar voor de bank waarvan twintig jaar in Wouw. Ik woon er niet, maar tennis wel in Wouw. Marc: “Ik woon in Wouw en heb ook lang voor de Rabobank in Wouw gewerkt. Ik vind het mooi dat ik als aanspreekpunt voor de bank voor extra zichtbaarheid mag zorgen. Ik ben aanwezig op veel Wouwse activiteiten. Als mensen vragen hebben over de bank, kunnen ze mij altijd aanspreken.”

Voor verenigingen en stichtingen

Ben: “We richten ons onder andere op de promotie van de ideële doelen van de bank, zoals de Rabobank Clubkas Campagne en het Coöperatiefonds. We zijn heel trots op deze acties van de bank en willen de acties voor verenigingen en stichtingen goed toegankelijk houden. Dit jaar sturen we alle verenigingen en stichtingen die bij de Rabobank bankieren een kerstkaart met daarop de oproep om aan deze acties mee te doen in het nieuwe jaar”, aldus Ben. “Daarnaast kunnen we tips geven over hoe verenigingen en stichtingen hun ideeën kunnen indienen bij de bank.“

Gevraagd naar een hoogtepunt in het afgelopen jaar, reageren de drie ambassadeurs eensgezind. Petra: “Dat was het uitreiken van de cheques van de Clubkas Campagne in Moerstraten. Dat was een mooie bijeenkomst; de verenigingen konden elkaar tijdens die avond ontmoeten en we mochten bekend maken welk bedrag ze kregen uit de Clubkas. “

Waar zijn de ambassadeurs van de Rabobank Zuidwest Brabant komende tijd aanwezig?

Marc: “Deze maand zijn we aanwezig bij de Kerstmarkt in Heerle op 12 december en bij Wouw on Ice als vrijwilliger, bij de Rabo Sportverkiezing in Bergen op Zoom en natuurlijk bij onze ledenschaatsdag in Bergen op Zoom, Hoogerheide en Roosendaal. We zijn herkenbaar aan onze jas en polo van de Rabobank. Spreek ons gerust aan!”

Contact opnemen met onze ambassadeurs

Heeft u een vraag of een suggestie? Neem dan gerust contact op met de ambassadeurs. U kunt ze bereiken via mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..