DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

MS Wandbekleding presenteert uniek nieuw product; zonder schroeven, zonder boren

Bergen op Zoom – MS Wandbekleding presenteert een uniek nieuw product: raambekleding voor kunststof draai- en kiepramen en deuren met kunststof kozijnen. Eigenaresse Marijke Suijkerbuijk is er razend enthousiast over: “Het gaat om polyester frames, voorzien van magneten, die eenvoudig te bevestigen zijn op de op de kunststof kozijnen aangebrachte magneetstrip. De frames zijn in alle ralkleuren verkrijgbaar. In de frames zijn plissés, jaloezieën of rolgordijnen geplaatst door middel van dubbelzijdige magneet- en staalband. Schroeven of boren behoort met dit alles tot de verleden tijd! De plissé kun je helemaal open of dicht doen, en uiteraard gedeeltelijk, maar - in tegenstelling tot de jaloezie en het rolgordijn- kun je de plissé ook het raam van halverwege af tot aan de onderkant laten bedekken of alleen in het midden. Dat alles zonder touwtjes. Plissés zijn er in allerlei soorten, van licht doorlatend ‘in between’-achtig tot verduisterend en zonwerend. Bij opening van raam of deur blijft de raambekleding mooi strak zitten.”

Zorg

Marijke Suijkerbuijk begon haar zaak, ‘de gezelligste huiskamer van Bergen op Zoom’, in 1989 met de verkoop van behang (vandaar de naam MS Wandbekleding) en heeft sindsdien haar assortiment  uitgebreid met vloer- en raambekleding. Kortom, alles op het gebied van woninginrichting is verkrijgbaar bij MS Wandbekleding. Daarbij geeft de interieurspecialiste vrijblijvend advies en is bij aankoop het inmeten en monteren gratis. Kwaliteit, vertrouwen en service staan hoog in het vaandel bij Marijke, die bij e.e.a. geholpen wordt door haar steun en toeverlaat, haar zus Cok. Marijke: “We ontzorgen de mensen graag. We hebben extra aandacht voor senioren en geven ook persoonlijk advies aan huis. Het is belangrijk dat je huis een thuis is. Ook in een latere levensfase. Zeker als iemand plotseling, noodgedwongen moet veranderen van woonomgeving om de nodige zorg te kunnen krijgen. Dan is het belangrijk dat diegene zich, ondanks alles, prettig en op zijn gemak voelt, kortom, een nieuwe thuis krijgt. Daarbij is het niet onbelangrijk om bij de inrichting te kiezen voor praktische producten, die gemakkelijk te gebruiken zijn en weinig onderhoud nodig hebben. Onze nieuwe raambekleding voor kunststof draai- en kiepramen voldoet zeker aan deze eisen!”

MS Wandbekleding, Huijbergsestraat 9, 4611 MG  Bergen op Zoom, tel. 0164-236670 of 06-13630178, www.ms-wandbekleding.nl

Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 13.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 17.00 uur.