DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Rosemary’s Lingerie geeft de service die je verwacht van een speciaalzaak

Oud Gastel – De open dag voor vrouwen met- en ‘survivors’ van borstkanker en andere belangstellenden is net achter de rug bij Rosemary’s Lingerie in Oud Gastel. Eigenaresse van de -naar haar vernoemde-  Speciaalzaak in lingerie, badmode, nachtmode en ondermode, Rosemarie Englebert-Verstraten, is sinds vijf jaar ook Mammacare adviseur en daarmee prothesespecialist. Met deze specialisatie onderscheidt zij zich nog meer van de gemiddelde lingeriezaak. Rosemarie: “Bij ons krijg je de service die je verwacht van een speciaalzaak: persoonlijke aandacht, goed advies en vakkundige hulp. Een eerlijk antwoord is het belangrijkst! Je moet zorgen voor tevreden klanten, want dat kunnen  trouwe klanten worden.”

Ervaring

Aan trouwe klanten ontbreekt het Rosemarie niet; met haar ervaring kan ze hen altijd van deskundig advies voorzien. Meteen na haar opleiding, 18 jaar geleden, begon Rosemarie haar eigen lingeriezaak. Die was er nog niet in Oud Gastel. Rosemarie: “Het uitgebreide kwaliteitsassortiment, lingerie, badmode, nachtmode en ondermode voor dames, heren en kinderen is nog steeds vrijwel hetzelfde. Daarvan is het assortiment voor de dames het grootst, want zij kopen met regelmaat iets nieuws. Toch komen er ook steeds meer mannen voor zichzelf winkelen of om hun vrouw te verrassen. De wisselende collecties zijn aan de mode onderhevig. Zo zien we in de nieuwe collectie lingerie, van voorgevormd tot klassiek, veel lichte tinten, terratinten en rood, naast dierenprints. Een aantal belangrijk merken zijn Felina, Chantelle, Anita, Rosa Faia en Simone Perele. De bad- en nachtmode, waarin o.a. het merk Cyell een groot aandeel heeft, heeft over het algemeen veel kleur. Kortom, we gaan een kleurrijke zomer tegemoet!”

Protheses

Op de Mammacare-afdeling biedt Rosemary’s Lingerie uiteraard ook een geheel nieuwe collectie protheselingerie, tops en prothesebadmode, met bijpassende accessoires, van de bekende merken Anita en Amoena. ‘Uw tevredenheid is onze zorg’, luidt hier het credo. Rosemarie: “De opleiding tot Mammacare adviseur ben ik gaan volgen, omdat ik vraag kreeg naar borstprotheses en protheselingerie. Voor vrouwen die een borstamputatie of een borstbesparende operatie hebben ondergaan, is het uit medisch en emotioneel oogpunt van belang een goed passende prothese te dragen. Protheses worden aangemeten met de daarbij behorende protheselingerie. Indien gewenst kunnen we ook reguliere bh’s en lingerie geschikt maken voor het dragen van een prothese.”

Afspraak

Het aanmeten en leveren van een borstprothese en lingerie is maatwerk waarbij vertrouwen belangrijk is. “Als Mammacare adviseur moet je dan ook gecertificeerd zijn, waarop je jaarlijks wordt gecontroleerd. Zo moet je aan veel eisen voldoen, zoals o.a. de beschikking bieden over een zeer ruime paskamer die optimale privacy biedt en rolstoeltoegankelijk is.” Rosemary’s Lingerie werkt, wat de Mammacare-afdeling betreft, zoveel mogelijk op afspraak, zodat er voldoende tijd voor de klant is. Het is ook mogelijk om buiten de reguliere openingstijden een afspraak te maken en als het voor iemand fysiek niet mogelijk is om naar de speciaalzaak toe te komen, bestaat de mogelijkheid tot een bezoek aan huis. Rosemarie: “Het leveren van goede service is voor ons heel belangrijk.”

Rosemary’s Lingerie, Dorpsstraat 25, 4751 A.H.  Oud Gastel, tel. 0165-513470 / 06-10190564, www,rosemaryslingerie,nl

Openingstijden: dinsdag t/m donderdag van 9.00 tot 17.30 uur, op vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur (koopavond!) en op zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur. Op maandag gesloten. Daarnaast op afspraak.