DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Jostijn van Oorschot gaat deelnemen aan Alpe d'HuZes

Op 2 juni a.s. gaat Jostijn van Oorschot, die we kennen van hoveniersbedrijf GroenCultuur, proberen zo vaak mogelijk de Alpe d’Huez te beklimmen op zijn mountainbike. Hij gaat dit samen met zijn vriendin Marijke doen in het kader van Alpe d’HuZes.

Alpe d’HuZes is inmiddels een bekend evenement dat sinds 2006 jaarlijks wordt gehouden voor de strijd tegen kanker. Het is een actie waarbij de deelnemers wandelend, hardlopend of fietsend op één dag tot maximaal zes keer de legendarische Alpe d’Huez beklimmen, om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker. Met de opbrengsten wordt wetenschappelijk onderzoek ondersteund, met als doel de ziekte beter onder controle te krijgen. Deelnemers doen mee ter nagedachtenis aan mensen die te vroeg aan kanker zijn overleden of ter inspiratie van mensen die tegen de ziekte aan het strijden zijn; zo ook Jostijn van Oorschot. Hij doet mee ter nagedachtenis aan zijn vader, die op 2 mei 2014 aan deze ziekte is overleden.

Jostijn kan nog gesponsord worden via: https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/jostijnvanoorschot

Druk

Om zo goed mogelijk te kunnen presteren op 2 juni a.s. traint Jostijn door ’s avonds en/of in het weekend te mountainbiken. Ook traint hij bij OrthoMedic (Milon Cirkel) om zijn uithoudingsvermogen te verbeteren. Jostijn: “Toch valt dit niet altijd mee, omdat het voorjaar de drukste tijd is voor het bedrijf. Over werk heb ik sowieso niet te klagen, want sinds de oprichting van hoveniersbedrijf GroenCultuur in 2010 zijn het klantenbestand en de diversiteit van de werkzaamheden goed uitgebreid.” Hoveniersbedrijf Groencultuur voelt zich thuis in zowel particuliere als zakelijke tuinen en is gespecialiseerd in ontwerp, aanleg / renovatie en onderhoud van kleine tot grote tuinen, alsook in het aanbrengen van allerlei soorten sierbestratingen, houtconstructies en beplantingen. De aanleg / renovatie van een tuin kan variëren van kleine herstelklusjes tot de uitvoering van een groot groenproject. Door de toenemende drukte maakt het bedrijf gebruik van zzp’ers uit de branche, maar Jostijn wil zelf aanspreekpunt blijven voor al zijn klanten in zowel ontwerp, aanleg als onderhoudsfase van de tuin.

VHG

ostijn: “Als zekerheid richting mijn klanten en om zelf goed op de hoogte te kunnen blijven van de laatste ontwikkelingen in de branche, ben ik begin dit jaar lid geworden van branchevereniging VHG (Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners).” Met een VHG-hovenier zijn klanten verzekerd van vakmanschap, deskundig advies en garantie op de uitgevoerde werkzaamheden.

hoveniersbedrijf GroenCultuur, Kasteelstraat 39, 4724  AR Wouw, tel. 06-53719577, www.groencultuur.nl