DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

4 juni: Buitenkansjesmarkt bij Van Mook Schoentechniek!

Roosendaal - Op zaterdag 4 juni is de Buitenkansjesmarkt bij Van Mook schoentechniek & schoenmode. Voor de winkel aan de Bosstraat in Roosendaal staan diverse kramen opgesteld met leuk geprijsde dames- en herenschoenen van topmerken!

Op deze markt kunt u vrijblijvend kennismaken met alles wat Van Mook te bieden heeft; zoals het laten maken van een beenmeting, de loopanalyse met de bewegingstechnoloog, schoentechnici om u te adviseren en natuurlijk vele kramen vol voordeel! Een stroopwafelkraam maakt voor u een gratis verse stroopwafel. Kortom, het wordt een feestelijke dag!

De grootste collectie merkschoenen van topkwaliteit

Van Mook is hét adres voor dames- en heren merkschoenen, orthopedische schoenen, schoenaanpassingen, (sport)steunzolen, therapeutisch elastische kousen, werk- en allergeenvrije schoenen; podotherapie en (medisch) pedicure. Kortom, Van Mook is dé specialist op schoengebied.

Voor alle schoenen in de collectie geldt dat ze geschikt zijn voor steunzolen en andere aanpassingen. Maar je kunt ook zonder voetproblemen bij Van Mook binnenkomen: “We hebben hier een mooie winkel met betaalbare schoenen, waar je gewoon kunt komen shoppen. Bijkomend voordeel is dat je hier vrij kunt parkeren”, aldus Ria Zijlmans, general manager bij Van Mook. In de collectie zitten topmerken als Mephisto, Durea, Semler, FinnComfort, Floris van Bommel, Verhulst enz.

Beenmeetdag tijdens deze Buitenkansjesmarkt

Heeft u last van spataderen, zware, vermoeide en/of pijnlijke benen? Tijdens deze Buitenkansjesmarkt kunt u op een eenvoudige en pijnloze wijze de bloeddoorstroming in de bloedvaten van uw been laten meten. Wanneer er aanwijzingen zijn voor een bestaand vaatprobleem adviseren wij u graag verder. Het op tijd (h)erkennen van de klachten kan problemen in de toekomst voorkomen. Kom voor een goed advies naar de Buitenkansjesmarkt!

Last van blessures en pijntjes tijdens het sporten?

Bij Van Mook is het mogelijk om een loopanalyse uit te laten voeren. Hierbij wordt er gekeken
naar uw looppatroon met behulp van video en drukmeting. Als u last heeft van blessures of pijn
tijdens wandelen, hardlopen of andere activiteiten kan het zijn dat er afwijkingen zitten in uw looppatroon. Met een analyse kunnen die in kaart worden gebracht. Deze analyses worden op de Buitenkansjesmarkt gedaan door onze bewegingstechnoloog en zijn heel interessant voor sporters, want verantwoord bewegen voorkomt blessures!

Uitgebreid

Van Mook draait al heel wat jaartjes mee. Nico van Mook richtte het schoentechnische bedrijf in 1975 in Roosendaal op. Sindsdien is de organisatie gegroeid en meerdere keren verhuisd. Begin 2005 droeg Nico van Mook de leiding over aan zijn opvolger, orthopedisch schoentechnicus Harm Klaassen. In 2008 volgde de verhuizing naar de huidige locatie aan de Bosstraat. Wat in 1975 begon als een kleine werkplaats, is nu uitgegroeid tot een florerend bedrijf met 40 medewerkers, waaronder acht gediplomeerde schoentechnici. Ook het werkterrein breidde zich in de loop der tijd uit. Zo is er de vestiging in Tilburg (voorheen ‘Van Rijswijk’) bijgekomen, waardoor er nu twee winkels zijn. Van Mook houdt daarnaast in diverse plaatsen spreekuren op locaties, te weten in Etten-Leur, Prinsenbeek, Breda, Zevenbergen, Dongen, Den Bosch, Waalwijk, Oisterwijk, Numansdorp, Tholen, Goes, Middelburg, Vlissingen, Zierikzee, Terneuzen, Hulst en Oostburg. Ria: “Voor iedereen die niet in de buurt van de winkels in Roosendaal en Tilburg woont en Van Mook liever bezoekt via de spreekuurlocaties, is onze Passervice handig. Het werkt heel eenvoudig: via de website bekijk je de schoenen uit de collectie. Eén of meerdere paren schoenen gevonden die u wilt passen? Reserveer ze dan via het formulier en maak een afspraak op een Van Mook spreekuurlocatie bij u in de buurt. U past vrijblijvend de schoenen van uw keuze onder de deskundige begeleiding van onze medewerkers. Vindt u deze pasafspraak niet nodig? Dan kunt u uw nieuwe schoenen eenvoudig thuis laten bezorgen zonder bezorgkosten”.

Kom buitenkansjes scoren en maak kennis met alle disciplines van Van Mook op de Buitenkansjesmarkt! …Vroege vogels hebben de meeste keus! Het team van Van Mook ziet u graag!

Van Mook schoentechniek & schoenmode, Bosstraat 79, 4704 RL Roosendaal, T. 0165 - 550 945

Openingstijden tijdens de Buitenkansjesmarkt: 09.00 uur tot 16.00 uur.

Reguliere openingstijden: maandag t/m vrijdag 09.00 - 17.00 uur. zaterdag 09.00 - 13.00 uur.

www.van-mook.nl