DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Autobedrijf Corné de Blaaij, nu ook specialist in camperonderhoud

Heerle - Sinds bij Autobedrijf Corné de Blaaij vorig jaar juli de nieuwe werkplaats gerealiseerd is, is het garagebedrijf tevens specialist in camperonderhoud. Campers, bak- en bedrijfswagens kunnen bij het Bosch Car Service bedrijf de brug op, hetgeen uniek is in de regio. Inbouw, onderhoud, reparatie en service kunnen hier aan zowel boven- als onderstel worden uitgevoerd.

 

Verandering

De laatste paar jaar is er flink wat veranderd bij Autobedrijf Corné de Blaaij. Niet alleen is het bedrijf uitgebreid met de nieuwe werkplaats, ook het aantal personeelsleden is daardoor toegenomen: Hans Anthonissen is werkplaatschef en technisch specialist; Hans van der Kruijk is technisch specialist; Tim Arkesteijn is tweede monteur en leert voor eerste monteur; Ferhat Turedi is eerste monteur en leert voor technisch specialist; Danny Belloni is magazijnmedewerker en Ilija Stojanovic is receptionist. Eigenaar van het gelijknamige autobedrijf, Corné de Blaaij vertelt: “Mijn vrouw Annemiek, die in ons bedrijf de administratie voor haar rekening nam, moeten wij sinds januari missen, omdat zij toen, na een periode waarin zij steeds zieker werd, is overleden. Zij was mijn rechterhand, wij hadden aan een half woord genoeg. Sinds de start van ons bedrijf in 1997 zijn wij er echt samen ingegroeid. Een betere samenwerking is onmogelijk…, toch moet je door. Het werk van Annemiek is overgenomen door andere mensen.”

‘Fullservice’

Autobedrijf Corné de Blaaij is en blijft een echt fullservice bedrijf voor alle merken personen- en bedrijfsauto's met als specialisatie Audi/ VW, Seat, Skoda en de Franse merken. In de werkplaats bevinden zich maar liefst zes uitleescomputers, waaronder twee laptops om rijdende weg eventuele storingen te meten. Bij deze zes computers zitten ook een originele VW- en Renault- computer. Daardoor kan Corné de Blaaij met recht diagnosespecialist genoemd worden. Corné: “Wat het elektronisch gebeuren betreft, zijn wij professionals. Verder vervangen en repareren wij ruiten, ook voor de verzekering; bouwen we alle moderne apparatuur in, waaronder telefoon- en navigatiesystemen; onderhouden en repareren wij airco’s en kan men bij ons terecht voor het kopen of huren van winterbanden en sneeuwkettingen. Bij aankoop van winterbanden wordt de opslag van zomerbanden gratis door ons verzorgd. Ook voor het onderhoud aan leaseauto’s kun je bij ons terecht. Wij verkopen nieuwe en gebruikte auto's en geven de klant een onpartijdig advies wanneer deze elders een auto wil kopen. Wij hebben een eigen lease- en verzekeringsafdeling en ophaaldienst. Tenslotte,’last but not least’, zijn we nu specialist in camperonderhoud en inbouw van o.a. audio, alarm, telefonie en koelkast!”

Autobedrijf Corné de Blaaij, Herelsestraat 159, 4726 AD Heerle, 0165-304395, www.deblaaij.nl

Openingstijden : maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur, op zaterdag van 08.00 tot 12.00 uur. In overleg ook 's avonds.