DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Frank Elst Rolluiken en Zonwering presenteert de toekomst

Roosendaal – Frank Elst Rolluiken en Zonwering is al 18 jaar met succes specialist in rolluiken, zonwering en raamdecoratie. Het bedrijf werd begonnen door Frank Elst en zijn vrouw Erica. Inmiddels maakt ook zoon Sonny deel uit van het team. In tien jaar tijd is hij de rechterhand van zijn vader geworden en hij zal in de toekomst de zaak overnemen.

Frank Elst Rolluiken en Zonwering houdt de ontwikkelingen in zijn vakgebied goed in de gaten en biedt klanten de laatste innovaties. Zo zijn rolluiken, naast  met bandbediening of standaard elektrische bediening of met afstandbediening, nu ook verkrijgbaar met bediening via computer, smartphone of tablet. Sonny Elst is erg enthousiast over deze innovatie: “Voor iedereen is het belangrijk om te weten wat er in de wereld gebeurt en men houdt dit tegenwoordig continu bij via sociale media. Je kunt nu echter ook op afstand zien hoe veilig jouw huis is en dat niet alleen, je kunt ook je rolluiken op afstand, zelfs vanuit bijvoorbeeld Spanje, openen en sluiten via een app. Dat alles wordt mogelijk via de Tahoma box van Somfy. Dit is de basis van een huisautomatiseringssysteem dat zich laat aanpassen naar al je wensen: draadloos, gebruiksvriendelijk en uitbreidbaar. Zo kun je er niet alleen elektrische rolluiken en zonwering op aansluiten, maar bijvoorbeeld ook verlichting, verwarming of een alarmsysteem.”

Trends

Niet alleen biedt Frank Elst Rolluiken en Zonwering de laatste technische innovaties, ook van de laatste trends is men uitstekend op de hoogte! Qua binnenzonwering heeft het bedrijf jaloezieën, lamellen, plissés, vouwgordijnen, paneelgordijnen en rolgordijnen in huis. Het is de afdeling van Erica Elst, die klanten (stijl)advies aan huis geeft: “De trend is momenteel brede jaloezieën van 70 mm met brede band in diverse kleuren.” Ook Frank noemt nog enkele populaire nieuwtjes: “Qua horsystemen is de plissé hordeur een grote hit, het is een degelijke schuifdeur die tegen een stootje kan. Nieuw qua buitenzonwering is het zgn. ritsscreen, die in een geleider ritst en daardoor in alle standen windvast is, waardoor deze veel gebruikt wordt voor appartementen. Een nieuwtje op de afdeling binnenzonwering is de Grip-fix, de innovatieve oplossing voor montage op kunststof en houten kozijnen  zonder te schroeven. De Grip-fix producten zijn er als jaloezie, plissé en rolgordijn.” Sinds vier jaar kun je bij Frank Elst Rolluiken en Zonwering  ook terecht voor terrasoverkappingen, waarvan o.a. voorbeelden te zien zijn in de showroom van de familie aan de Vijfhuizenberg 115c. De showroom is te bezichtigen op afspraak.

Frank Elst Rolluiken en Zonwering verkoopt en installeert niet alleen, maar lost ook problemen op. Sonny: “Alles wat wij verkopen, repareren we ook. Zo wisselen we het doek van oude zonneschermen, we herstellen oude rolluiken, we maken rolluiken elektrisch; kortom, we proberen voor alle vragen een oplossing te vinden.” Erica: “Wij zijn groot geworden door de service die wij verlenen, niet alleen bij de verkoop, maar ook achteraf. Wij staan écht voor service en kwaliteit. We zijn trouw aan onze leveranciers: Harol, Alluma, BD Line, Unilux en Somfy. We staan voor kwaliteit in materiaal, maar ook qua afwerking. Frank en Sonny zijn echte perfectionisten!”

Frank Elst Rolluiken en Zonwering, Hamsterberg 16, 4708 HV  Roosendaal, tel. 0165-568344 / 06-22485990, www.frankelstrolluiken.nl; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; Frank Elst Rolluiken en Zonwering is ook op Facebook!