DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

The Phone House verovert West-Brabant

Hoogerheide – The Phone House heeft er, met de opening van een nieuw filiaal aan de Raadhuisstraat in Hoogerheide in maart dit jaar, een nieuw visitekaartje bij. Na Bergen op Zoom in 1999, Steenbergen in 2009, Etten Leur in 2013 en Roosendaal eind 2014 is het de vijfde vestiging van eigenaar / franchisenemer Ad Haverkamp. Je kunt dus wel stellen dat The Phone House West-Brabant verovert.

Service

Ad Haverkamp: “The Phone House is de enige landelijke, volledig onafhankelijke aanbieder van mobiele communicatie. The Phone House is ‘breedschalig’: we hebben verbinding met alle netwerken en we bieden een compleet assortiment accessoires, zoals tasjes in alle kleuren en maten, koffers en screenprotectors. Uiteraard hebben we alle merken mobiele telefoons die actief zijn op de markt, in huis. Verder staan we bekend om onze laagdrempeligheid en worden we geroemd om onze service, ons belangrijkste speerpunt. In onze vestiging in Bergen op Zoom is een reparatiecentrum, het ‘Samsung service centre’, gevestigd, waar kleine reparaties kunnen worden uitgevoerd; ook voor de andere West-Brabantse vestigingen. Telefoons van Samsung repareren wij binnen en buiten de garantietermijn, toestellen van andere merken buiten de garantietermijn. Andere reparatiecentra, die als paddenstoelen uit de grond schieten, repareren alleen buiten de garantie. Samsung heeft heel veel modellen en is de meest verkochte telefoon. Apple heeft minder modellen en hiervan is The Phone House ‘premium reseller’.”

Expertise

Elke vestiging heeft zijn eigen shopmanager, die net als Ad de klant centraal stelt. In Bergen op Zoom is dit Jeffrey Haverkamp, de zoon van Ad, die het vak met de paplepel ingegoten kreeg; in Steenbergen is het Patrick van Waarde; in Etten Leur Frits Blok; in Roosendaal Thijs Roovers en in Hoogerheide Sjoerd Lammerts. Ad: “Alle shopmanagers zijn opgeleid in Bergen op Zoom, m.u.v. Sjoerd die opgeleid is in Steenbergen. Mijn stelregel is: behandel de klant, zoals je zelf behandeld wil worden. Uiteraard is het personeel op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen. Hiervoor krijgen zij interne cursussen en informatie van de netwerken en de hardwareleveranciers. Daarbij houden ze elkaar scherp. Mijn vestigingen hebben geen verloop van personeel, we houden onze expertise dus in huis. Er komt er alleen maar personeel bij! Ook ons klantenbestand is vrij vast. We hebben zelfs klanten die hier als kind al met hun ouders kwamen en hier nu met hun eigen kinderen komen.”

Grootste

The Phone House heeft landelijk in totaal 200 vestigingen. Hiervan is de vestiging in Bergen op Zoom al vele jaren de grootste. Ad: “We volgen de markt: alle nieuwe dingen zijn direct bij ons te vinden, zoals ‘panzer glass’, glas ter bescherming van je telefoon i.p.v. de plastic screenprotector; mobiele telefoons van het Turkse merk General Mobile, die goedkoop, maar kwalitatief heel goed zijn; virtuele brillen en smarthorloges. Kortom, alles wat op het gebied van mobiele telefonie op de markt is, is te vinden bij The Phone House. De grootte van de organisatie geeft ons bovendien inkoopvoordelen waardoor we scherpe prijzen kunnen bieden. We zijn dan misschien niet altijd dé goedkoopste, maar wel zeker de meest complete!”

The Phone House Hoogerheide, Raadhuisstraat 83, 4631 NC  Hoogerheide, tel. 0164-201401

Bergen op Zoom, Fruiteniersdreef 8, 4614 HH  Bergen op Zoom, tel. 0164-261691

Steenbergen, Geert Vinckestraat 2a, 4651 DJ  Steenbergen, tel. 0167-566444

Etten Leur, Torenpad 18a, 4872 XN  Etten Leur, tel. 076-2030022

Roosendaal, Roselaarplein 19, 4701 BR  Roosendaal, tel. 0165-570385

www.phonehouse.nl