DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Inspiratie opdoen bij Karien Woningstoffering

Wouw – Na het opruimen van de kerstboom en met het begin van een nieuw jaar, begint het bij velen van ons te kriebelen om ook het interieur van onze woning op te frissen. Inspiratie hiervoor kunnen we opdoen bij Karien Woningstoffering in Wouw. Eigenaren Karin en Rien Hertogh zijn uitstekend op de hoogte van de laatste trends op het gebied van woninginrichting!

Nieuwtjes

Rien: “Nieuw in ons assortiment zijn de click pvc vloeren. We leggen de onderdelen met een clicksysteem. Ze kunnen gelegd worden zonder te lijmen of te spijkeren, waardoor ze verhuisbaar zijn. Een ondervloer is niet nodig, want de pvc delen zijn aan de onderkant voorzien van een geluiddempende kurklaag. De vloeren zijn krasvrij, ze krimpen niet en ze zetten niet uit. Een pvc vloer is allang niet meer alleen die saaie grijze vloer voor bejaarden- en ziekenhuizen. Het is momenteel zelfs de populairste en sterkste vloer voor in huis en verkrijgbaar in allerlei kleuren. Vooral de vloeren met hout- of natuursteenuitstraling zijn populair. Zo kun je een dure ‘look’ combineren met het gemak van kunststof.” Karin: “Wat de raambekleding betreft, zijn houten shutters momenteel een trend. Brede houten jaloezieën (50 mm) met ladderband vormen daarvoor een minder prijzige vervanging. Een nieuwtje op de afdeling raambekleding  is het kunststof frame, dat gemonteerd kan worden op kunststof kozijnen  zonder te schroeven of te boren. Er wordt gewerkt met magnetiserende strips. De frames zijn voorzien van een jaloezie, plissé of duette. De plissé en duette kun je helemaal open of dicht doen, en uiteraard gedeeltelijk, maar - in tegenstelling tot de jaloezie - kun je de plissé en duette ook het raam van halverwege af tot aan de onderkant laten bedekken of alleen in het midden. De raambekleding is verkrijgbaar van transparant tot verduisterend. Tot slot zijn gordijnen nu verkrijgbaar met een weefplooi, d.w.z. met een mooie gelijkmatig golvende plooi, voor op rails en op roede.”

Bij Karien Woningstoffering is alles verkrijgbaar voor de aankleding van het huis, behalve meubels. Alles is in de winkel te zien. Wat de raambekleding aan de binnenkant betreft, is er de keuze tussen inbetweens, vitrage, overgordijnen, jaloezieën, rolgordijnen, vouwgordijnen, dubbele rolgordijnen ofwel ‘multishades’, lamellen, shutters en alles op het gebied van luxaflex. Voor buiten zijn er bij Karien rolluiken, screens en zonneschermen in het assortiment. Markiezen kunnen met reclame erop geleverd worden. Wat de vloerbedekking betreft, valt er te kiezen voor tapijt, vinyl, marmoleum, pvc, tapijttegels of laminaat.

Twintig jaar!

Al bijna twintig jaar  (dit jaar op 21 november om precies te zijn!) runnen Rien en Karin samen hun zaak. Karin doet de binnendienst: zij neemt de verkoop voor haar rekening en ze springt bij in het eigen gordijnatelier; Rien doet de buitendienst: hij legt tapijt en hangt gordijnen e.d. Samen adviseren zij klanten. Karin en Rien zijn trots op de goede service die zij leveren: “Klanten hoeven hier bij wijze van spreken alleen maar hun keuze te komen maken en later het gekozen materiaal af te rekenen. De rest wordt door ons gedaan.”

Karien Woningstoffering, Roosendaalsestraat 33, 4724 AA  Wouw, tel. 0165-302757

Openingstijden: op maandag, woensdag en donderdag van 9.00 uur tot 18.00 uur; op vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur. Op dinsdag is de winkel gesloten. Parkeergelegenheid is er bij Karien achter de winkel, bereikbaar via de Hofstraat.