DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

BPG J&W Bouwpartners voor woning en tuin!

Als groothandel in bouwmaterialen viert BPG J&W Bouwpartners dit jaar haar dertigjarig bestaan.  Het bedrijf dat zich in de beginjaren voornamelijk richtte op de agrarische markt is in de loop der jaren uitgegroeid tot een volwaardig partner voor de bouwprofessional en de consument. Met de uitbreiding van het bestratingsassortiment en diverse tuinproducten als tuinhout, overkappingen, stapelblokken, siergrind en gereedschappen is hier zeker ook de markt voor de tuinprofessional bijgekomen. “De tuin is voor ons steeds belangrijker geworden”, aldus Jan van Limpt – eigenaar van BPG J&W Bouwpartners. “Een renovatie hoeft niet altijd inpandig te gebeuren, maar dit  kan ook de tuin betreffen. Daarnaast heeft nagenoeg iedere nieuwbouwwoning een tuin waar mensen werk van willen maken. De tuin wordt steeds vaker gezien als verlengstuk van het huis.”

BPG J&W Bouwpartners brengt partijen bij elkaar

In de showroom en - tuin  worden diverse materialen aan u getoond. Iedereen die bouw- of verbouwplannen heeft is welkom om materialen te bekijken en te kopen. Dit kan men als particulier zelf doen, maar vaak wordt het netwerk van bouwprofessionals ingeschakeld om de klus te klaren. Door een netwerk van bekwame vakmensen brengt BPG J&W Bouwpartners partijen bij elkaar. De organisatie en personele bezetting is ingesteld om iedere doelgroep, van particulier tot aannemer, zo goed mogelijk te bedienen. Of u nu komt voor uw huis of tuin, u wordt geholpen door getrainde medewerkers die kennis hebben van de markt en het product. “Daarbij fungeren we als team, waardoor we elkaars werk wel kunnen overnemen. De continuïteit van het project staat natuurlijk voorop.”

Inkooporganisatie

Sinds 2008 is BPG J&W Bouwpartners als zelfstandige onderneming aangesloten bij de landelijke inkooporganisatie 4+ Bouwmaterialen.  Hierdoor werd het realiseren van landelijke inkoopcontracten mogelijk, waar de professional direct voordeel van heeft. “Goede condities zijn essentieel om concurrentieel in de markt te opereren”, aldus Jan van Limpt. “Daarnaast zorgt de landelijke uitstraling van de BPG verkoopformule voor herkenning en vertrouwen.” Op de particuliere markt volgt BPG J&W Bouwpartners het “Mijn Thuis” concept van de inkooporganisatie. Een concept dat afgestemd is op de beleving voor de consument. Bij J&W kunt u op die manier terecht voor de belevingswerelden interieur, tegels en tuin.

Lokale functie

BPG J&W Bouwpartners is gevestigd op de oude steenfabriek van Wouwse Plantage. Nog steeds is een stuk van de oude steenoven in het pand aanwezig. Als groothandel in bouwmaterialen heeft men echter een groot afzetgebied. Agrarische bouwmaterialen worden over het hele land verkocht. Andere bouwmaterialen zoals stenen, isolatie, prefab beton en dakbedekking worden naar verschillende bouwplaatsen in Brabant en Zeeland gebracht. Daarnaast heeft men de mogelijkheid tot afhaling. BPG J&W Bouwpartners beschikt over een ruime buitenopslag, een magazijn en een bouwpartnershop. Voor de lokale partijen is dit een ideale uitkomst, evenals voor de inwoners uit de regio. Men kan materialen zelf afhalen en in de shop vindt men producten die zowel voor de professional als particulier interessant zijn. Ook een harde bezem en een kruiwagen staan bij BPG J&W Bouwpartners gewoon op voorraad.