DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

ZCR biedt onbezorgde wellness thuis

Roosendaal - Zwembad Centrum Roosendaal (ZCR) is het bedrijf van het echtpaar Peter en Anja van der Linden. ZCR biedt klanten sinds 2000 wellness thuis in de vorm van zwembaden, whirlpools, sauna’s en infraroodcabines. Onbezorgd, omdat Anja en Peter niet alleen de aanschaf verzorgen, maar ook de aanleg, installatie en het onderhoud voor hun rekening nemen. Sinds vorig jaar heeft ZCR een compleet nieuwe showroom om de klant nog beter van dienst te kunnen zijn.

Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel bij ZCR. Anja: “Ons motto? De klant moet tevreden zijn. Wij helpen de klant kiezen, tot we bij het perfecte bad uitkomen. Wij leveren wellness aan mensen hier uit de omgeving. Mensen uit Groningen sturen we door naar een collega van Zwembadplein. Waarom? Omdat we optimale service willen bieden. Als het moet, zijn we snel ter plekke. En bij de meeste klanten komen we regelmatig over de vloer. Zo zijn er de wekelijkse service-contracten en het zomer- en winterklaar maken van het zwembad.”

Nieuw in onze winkel: De Hotspring spa

“Wij zijn ons ervan bewust dat u veel keuze hebt bij het selecteren van een spa-merk. Wij willen dat u weet dat wij de dingen anders aanpakken, van de manier waarop de spa’s gebouwd worden tot en met de klantendienst. De aankoop van een spa lijkt in veel opzichten op de aankoop van een auto. Uw nieuwe spa is een aanzienlijke investering waarvan u jaren plezier zult hebben en na verloop van tijd zult u misschien vragen hebben of basisservice en onderhoudsondersteuning nodig hebben. Met dit in het achterhoofd is het belangrijk dat u uw spa aankoopt bij een betrouwbare verdeler. U hebt iemand nodig die antwoord kan geven op uw vragen, die u begeleidt naar het model dat geschikt is voor u en die er is als u hulp nodig hebt. Ook in de jaren na de aankoop van uw spa. Klantenzorg waarop u kunt rekenen. Kom voor een ongeëvenaarde spa-ervaring bij ons langs in de showroom en test hem zelf uit. Wij bieden u de gelegenheid om een spa uit te proberen in alle rust. U bent van harte welkom!” En natuurlijk zijn ook de sauna’s en de infraroodcabines niet te vergeten. Deze staan keurig op de 1ste verdieping opgesteld en zijn in diverse uitvoeringen te zien. Van standaard cabines tot de op maat gemaakte cabines. Tevens is er een keur aan accessoires en onderhoudsproducten voor uw wellness thuis.

Uw zwembadspecialist in de regio!

Zwembad Centrum Roosendaal, Rucphensebaan 40a, 4706PJ Roosendaal, tel. 0165-571105, www.zwembadcentrumroosendaal.nl

Openingstijden: maandag t/m donderdag van 9.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.