DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Steeds meer mensen vinden de weg naar Dierenkliniek De Schelde

Heerle – Steeds meer klanten weten de weg te vinden naar het buitengebied van Heerle, waar aan de Zoomvlietweg 8 sinds 3,5 jaar Dierenkliniek De Schelde is gevestigd. Reden: de betrokken aanpak van dierenartsen Hans van Gils (57) en Ingrid Franse (37). Zij geven uitleg bij de praktijk, wijzen klanten eventueel op de diverse mogelijkheden en begeleiden hen bij hun keuze. Ingrid: “We nemen de tijd voor het dier én de eigenaar. Mensen waarderen dat heel erg.”

Sterk team

Hans van Gils zit al ruim dertig jaar in het vak en is een bevlogen en betrokken dierenarts met een schat aan ervaring. Hij studeerde af in 1984. Ingrid Franse werkte ooit als assistent bij de dierenartsenpraktijk van Hans en werd geïnspireerd om zelf de studie diergeneeskunde te gaan doen. Zij studeerde af in 2012. Hans: “Samen vormen we een sterk team: ik met al mijn ervaring en Ingrid die op de hoogte is van de modernste technieken.” Dierenkliniek De Schelde is inmiddels ook bekend door de maandelijkse columns in deze Krant, die voornamelijk door Hans geschreven worden. De stukjes behandelen onderwerpen uit de praktijk van alledag waar de lezers met huisdieren echt wat aan hebben. Bij Dierenkliniek De Schelde kun je terecht voor diergeneeskunde in de breedste zin van het woord. Hans: “We doen alles wat in ons vermogen ligt, van inentingen en gezondheidscontroles tot en met het maken van röntgenfoto’s en het uitvoeren van operaties. Wordt de operatie te specialistisch, dan kunnen wij klanten op een goede manier doorverwijzen naar bijvoorbeeld Utrecht. Moeilijke orthopedische operaties kunnen we wel hier aan huis laten uitvoeren door een ervaren orthopedisch dierenarts uit België. En altijd kunnen wij goede nazorg leveren.”

Dierenkliniek De Schelde is gelegen in een mooie, rustige omgeving, waar je goed kunt parkeren. Ingrid: “Iedereen is welkom met hond, kat, konijn, cavia en andere huisdieren. Ook met paarden ben je hier van harte welkom; dus voor kreupelheden, castraties, merriebegeleiding enz. hoef je niet verder te zoeken. Tevens is het bij ons altijd mogelijk om een ‘second opinion’ te verkrijgen, ook als je daarna weer terug wilt naar je eigen dierenarts. Wil je gewoon eens een andere dierenarts proberen? Dat kan; bij ons kun je terecht voor een serieuze aanpak mét de nodige aandacht!”

Dierenkliniek De Schelde

Zoomvlietweg 8, 4726 TC  Heerle;

Wouwsestraatweg 1, 4622 AA  Bergen op Zoom

tel. 0165-328516

www.dierenkliniek-deschelde.nl

 

Elke dag op afspraak, alle werkdagen tussen 9:00 uur en 17:00 uur;

Inloopspreekuren:

In Heerle: op maandag, dinsdag en donderdag van 19.30 tot 20.30 uur en op zaterdag van 9.30 tot 10.30 uur;

In Bergen op Zoom: maandag t/m vrijdag van 13.00 tot 14.00 en van 17.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 12.00 uur.

Voor spoed: altijd telefonisch bereikbaar.