DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Winterwarmte bij Daalmans Mode

Hoogerheide – Damesmodezaak Daalmans Mode heeft een sfeervol, warm interieur, waarin momenteel een winterwarme modecollectie wordt gepresenteerd voor vlotte vrouwen vanaf 25 jaar. Aangenaam en comfortabel, stoer, elegant of stijlvol, bij Daalmans Mode is het allemaal te vinden. Klanten worden er niet alleen verwend met aantrekkelijke aanbiedingen, maar ook met hartverwarmende aandacht. Er is tijd voor een kopje koffie en eigenaresse Ans de Visser of haar collega Ria bieden er ook altijd iets lekkers bij aan. Ans vindt persoonlijke aandacht voor de klant erg belangrijk: “Service is iets waarmee we ons in deze tijd, waarin internet een steeds grotere rol speelt, nog kunnen onderscheiden.”

 

Trends

Ans, die 25 jaar geleden de winkel overnam van haar moeder, vertelt wat de modetrends zijn voor deze herfst en aankomende winter: “Nepbont is een grote trend, die terug te vinden is in jassen, vesten en tassen. Daarnaast zien we veel lange, zachte, grof gebreide jurkjes, truien en vesten al dan niet met Noorse motieven. Jurken en tunieken zijn nog steeds niet weg te denken uit het modebeeld. Vaak worden fijne, dunne stoffen gecombineerd met een grof gebreid vest en een zogenaamde ‘tregging’, die het midden houdt tussen een legging en een pantalon. Ook zijn er weer echte broeken met comfortabele steekzakken en grappige, uniformachtige details als gespen en zichtbare knopen. Deze broeken vallen los en nonchalant en zorgen, in combinatie met een sexy top, voor een relaxte look. De kleuren van het seizoen zijn veelal aardetinten van roomwit tot kaki- en bruintinten. Ook de kleur ‘nude’ ofwel huidskleur speelt een belangrijke rol. Andere belangrijke kleuren zijn camel, zwart en wit. Verder zijn er altijd nog merken die voor kleur gaan, zoals Aventures des Toiles en Sao Paulo. Daarnaast voeren wij collecties van de merken Expresso, Not the Same, Anna Scott, Zerres pantalons, Reset Jacks, Akela Key, Tramonta, Suzy-Q, Rene Freres en My Best Jeans (MBJ). Draagbare en betaalbare mode, alles in de maten 36 tot en met 48. Onze accessoires, zoals sjaals, ceintuurs en sieraden, zijn voornamelijk afkomstig van Versteegh en Belts & Co.” Bij Daalmans Mode zijn er zeer regelmatig wisselingen in de collectie en ook de etalage wordt elke drie weken vernieuwd, hetgeen steeds op de website te zien is.

Daalmans Mode, Raadhuisstraat 75, 4631 NC Hoogerheide, tel. 0164-612574, www.daalmansmode.nl

Openingtijden: op dinsdag, woensdag en vrijdag van 9.30 tot 18.00 uur, op donderdag van 9.30 tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur. Op maandag gesloten.

Gratis parkeergelegenheid.