DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

De Parket en Laminaatwinkel breidt collectie uit

Bergen op Zoom – Bij de Parket en Laminaatwinkel in Bergen op Zoom is de collectie pvc gigantisch uitgebreid. Eigenaar Sjaak Honkoop hierover: “Dat komt doordat we op dat gebied iets nieuws in huis hebben: zelfherstellende pvc met clicksysteem. Van zo’n vloer verdwijnen jarenlange pootafdrukken van bijvoorbeeld een piano of zware kast zodra je de meubels eraf haalt. Ook beschadigt de vloer niet als je er eens wat op laat vallen.” Sinds een jaar is ook het assortiment uitgebreid bij de Parket en Laminaatwinkel. Sjaak: “We verkopen nu ook raambekleding voor binnenshuis, te weten houten jaloezieën, rolgordijnen, lamellen, duettes en plissés.”

Voordeel

De Parket en Laminaatwinkel in Bergen op Zoom biedt de grootste keuze aan harde vloeren in de regio en heeft maar liefst 600 soorten laminaat, 600 soorten pvc en 300 soorten parket in huis en daarvan zo’n 16.000 m² op voorraad. Sjaak: “Het grote voordeel van de ruime voorraad is het prijsvoordeel voor de consument. Door veel tegelijk in te kopen, daalt de prijs immers. Dat maakt de vloeren al gauw 3 euro per vierkante meter voordeliger. Bij de pvc vloeren kan dat zelfs oplopen tot een voordeel van 10 tot 13 euro per vierkante meter! De pvc vloeren met hout- of natuursteenuitstraling zijn momenteel het populairst en verkrijgbaar in allerlei kleuren. Ze combineren een dure ‘look’ met het gemak van pvc. Ook veelgevraagd is de vintage laminaatvloer, waarbij meerdere houtkleuren in een vloer worden verwerkt om een oud effect te verkrijgen.”

Zwevend

Alle vloeren die De Parket en Laminaatwinkel levert zijn ‘zwevend’, dat wil zeggen dat zij niet worden verlijmd of verspijkerd op de ondervloer, maar los te leggen zijn op een geluidsarme ondergrond. De vloeren zijn dus verhuisbaar. Sjaak: “Lamelparket is een samengestelde houten vloer en onze overige vloeren: pvc, laminaat, kurk en marmoleum, zijn zogenaamde clickvloeren. De onderdelen worden aan elkaar gelegd d.m.v. een clicksysteem.” Naast de bekende merken, zoals Quik-Step, Berry Alloc en Wicanders, heeft De Parket en Laminaatwinkel ook private labelvloeren in het uitgebreide assortiment. Dit zijn vloeren die een aantal winkeliers gezamenlijk laten produceren bij een fabrikant. Hierdoor kan de groothandel worden omzeild, wat weer leidt tot een exclusief product dat niet te duur is. Sjaak: “De kracht van onze zaak zit ‘m in het enorme aanbod vloeren, de altijd bijpassende plinten en ondervloeren, en niet te vergeten de nieuwe raambekleding die eventueel tegelijk met de vloer kan worden uitgezocht!” Sjaak heeft ruim 30 jaar ervaring in de vloerenbusiness en hecht een groot belang aan persoonlijke aandacht voor de klant: “Bij ons heeft de klant altijd met één persoon te maken, van de koop tot en met het leggen van de vloer, en dat is met mij, ik ben het vaste aanspreekpunt.”

De Parket en Laminaatwinkel, Van Konijnenburgweg 55-57, 4612 PL  Bergen op Zoom, tel. 0164-270245, www.laminaatwinkel.com

Openingstijden: dinsdag t/m donderdag van 9.30 tot 17.30 uur, op vrijdag van 9.30 tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur.

Aanbieding oktober woonmaand:

PVC Isocore click-vloer. Stil, vochtbestendig, geschikt voor vloerverwarming, inclusief ondervloer; Nu ter introductie in 3 kleuren van 44,95 voor 39,95 per m².