DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

De trends van nú bij Logus Bergen op Zoom

Bergen op Zoom – In de showroom van Logus in Bergen op Zoom zijn de laatste trends op het gebied van keukens, sanitair en vloeren te zien. En dat niet alleen, op de eerste verdieping is zelfs een compleet appartement ingericht om de klant een indruk te geven van de mogelijke keuzes op woongebied… “Het geeft een goed beeld van alle mogelijkheden, van plafond tot vloer en van bad tot keuken, met de trends van nu”, aldus hoofd showroom Serge Maassen. Het gehele jaar, maar zeker in de Woonmaand oktober, is er bij Logus veel aandacht voor wonen en inrichting.

Showroom

Bouwcenter Logus Bergen op Zoom is toeleverancier van bouw- en afbouwmaterialen voor particulieren,.doe-het-zelvers en bedrijven. Naast de showroom van ruim 1400 zijn er ook de bouwshop en magazijnen met een groot aanbod bouwmaterialen, hout- en plaatmaterialen, sierbestrating, professioneel gereedschap, buitendeuren, garagedeuren, verf en sierpleisters en alles voor de tuininrichting. In de showroom worden o.a. keukens van topmerken als Frako, Poggenpohl, Schüller en het eigen huismerk Sensum gepresenteerd. Compleet met een topassortiment aanrechtbladen, accessoires en inbouwapparatuur.  Serge Maassen vertelt over de laatste trends op keukengebied: “BORA vervangt de traditionele afzuigkap d.m.v. een afzuiginstallatie die verwerkt is in het aanrechtblad naast de kookplaat of erin. Deze zuigt de wasem direct af, waardoor wasem en vetdeeltjes zich niet meer in de ruimte kunnen verspreiden. Ook geeft dit meer bewegingsvrijheid boven het kookgedeelte. Een ander nieuwtje op keukengebied is het zogenaamde PITT cooking, waarbij de kookpitten direct op het werkblad liggen. Je kunt zelf kiezen welke pitten je waar op het werkblad wilt, waardoor je niet aan een vaste opstelling gebonden bent. Keukens kunnen dus geheel naar eigen inzicht worden ingericht. We zien dat er veel gekozen wordt voor een keuken die uit twee modules bestaat: een gedeelte tegen de wand en een losstaand deel, bijvoorbeeld een kook-, spoel- of werkeiland.” Daarnaast zijn er in de showroom PVC vloeren, binnendeuren, plafonds, 1000 soorten tegels, 60 soorten natuursteen voor zowel wand als vloer te vinden en staan er meer dan 45 keuken- en badkameropstellingen. Serge: “De huidige trend in badkamers is  industrieeldesign; met vrijstaande baden en kranen en douchekoppen die bijvoorbeeld ook in matzwart zijn uitgevoerd. Populaire materialen waarvan gebruik wordt gemaakt, zijn staal, leer, hout, beton en glas. Door een combinatie van deze materialen krijgt een interieur een ruige, sobere, tijdloze en cleane uitstraling.”

Met een showroom ter inspiratie en een deskundig advies op maat biedt Logus voor elk budget en elke stijl een oplossing. De productgespecialiseerde medewerkers van Logus nemen de tijd voor de klant en zijn wensen. Ook levering en montage worden geregeld. Logus ontzorgt de klant compleet, van sloop tot en met oplevering. Bouwcenter Logus biedt een totaalpakket van bouw- en afbouwmaterialen voor interieur en exterieur en is onderdeel van de Logus Groep, waarin diverse bouwmaterialenhandels en een montagebedrijf de krachten hebben gebundeld. In de Logus-bedrijven geven dagelijks 185 medewerkers deskundig advies aan klanten: “Wat u belangrijk vindt, vinden zij logisch. Da’s Logus.”

Logus Bergen op Zoom, Zeelandhaven 7, 4612 PC  Bergen op Zoom, tel. 0164-271524. Kijk voor alle vestigingen op www.logus.nl en houd zeker de Facebookpagina in de gaten voor de laatste acties en trends!

Openingstijden showroom vestiging Bergen op Zoom: maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur.

Acties en activiteiten in de showroom van Bergen op Zoom tijdens oktober woonmaand:

 

  • Extra kortingen en acties op keukens en badkamers.

  • ‘Logus draait deur’: actie op het assortiment binnendeuren.

  • Extra kookdemonstratie van huiskok Mariëlle, zij bereidt heerlijke gerechten met/in/op de nieuwste keukenapparatuur op zaterdag 7 en 28 oktober vanaf 11.00 uur.