DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Govaert Optiek heeft echte kwaliteit in huis

Wouw / Hoogerheide - Govaert Optiek heeft echte kwaliteit in huis en dat wordt gewaardeerd, zoals blijkt uit het heugelijke feit dat de zaak, met vestingen in Wouw en Hoogerheide, volgend jaar 25 jaar bestaat! Eigenaar Frank Govaert is er best trots op: “We gaan zeker aandacht besteden aan ons zilveren jubileum. We zijn nu al bezig met plannen voor een actiemaand komend jaar oktober.”

Onderzoek

De kwaliteit van Govaert Optiek is tweeledig. Niet alleen de brillen zijn er van zeer goede kwaliteit, ook het personeel is hoog gekwalificeerd. Frank zelf is optometrist ofwel oogmeetkundige, Wendy is opticien en Maud is contactlensspecialist en tevens verantwoordelijk voor de inkoop. Dave is audicien in de vestiging in Hoogerheide en Harrie verzorgt de administratie. Frank: “Wij doen meer dan het verkopen van brillen. Wij meten de ogen niet alleen voor de benodigde sterkte van de glazen, maar kijken ook naar een eventuele diepere oorzaak voor het slechte(re) zicht van een klant. Mogelijk heeft hij of zij last van verhoogde oogdruk, staar of slijtage van het netvlies. Ook onderzoeken wij of er een goede samenwerking tussen beide ogen is, want een minimale standsafwijking kan al leiden tot hoofdpijn en/of dubbel zien, wat behandeld kan worden met zgn. prismaglazen. Kortom, als m.b.v. de standaardoogmeting het beoogde resultaat niet bereikt kan worden, kan ik oogmeetkundig onderzoek doen. Blijkt daaruit een medisch probleem, dan kan ik de cliënt doorverwijzen. Govaert Optiek onderhoudt een goede samenwerking met huisartsen en oogartsen.”

Topbrillen

Waar het bij de grote ketens vooral draait om omzet ofwel kwantiteit, is bij Govaert Optiek echte kwaliteit verkrijgbaar! Frank: “Als je het bijvoorbeeld hebt over multifocale brillenglazen, variëren die bij ons in prijs van 89 tot 400 euro, van standaard multifocaal tot en met glazen die als een maatkostuum worden aangemeten en volledige visuele vrijheid geven. De overgang tussen de verschillende sterktes -verzien en leeszicht- per multifocaal glas worden bij een verhoogde kwaliteit steeds subtieler. Bij de topglazen doen er meer pixels mee per vierkante mm, bij dezelfde sterkte.”

Belangrijke montuurmerken die Govaert Optiek in huis heeft zijn o.a. Theo, Prada, Bulgary, Gucci, Look en Ray-Ban. Tot het einde van dit jaar  kun je bij Govaert optiek terecht voor een complete Ray-Ban -tot een bepaalde sterkte- voor slechts 199 euro! Een andere actie, met dezelfde looptijd, is het tweede paar brillenglazen voor 50%. Govaert Optiek biedt brillenmode voor iedere beurs. Er is voor ieder wat wils: van minder in het oog springende monturen tot betaalbare haute couture modellen voor mensen die gezien willen worden. Frank: “Qua mode worden de monturen deze winter weer wat groter en komen de ronde vormen uit de jaren ’70 en ’80 terug. Ook komt heel voorzichtig het doublé montuur weer terug en zie je bij sommige merken een dubbele brug.”

Bij Govaert Optiek kunt u er zeker van zijn dat uw ogen door een deskundige, ervaren en gediplomeerde opticien, contactlenzenspecialist of oogmeetkundige gemeten worden. In de winkel in Hoogerheide vindt u tevens een filiaal van Beter Horen, de kwalitatieve audicien. U kunt hier met een gerust hart laten controleren hoe het met uw gehoor gesteld is. Verder kunt u, zowel in Wouw als in Hoogerheide, bij Govaert Optiek terecht zonder zorgen om de parkeermeter!

 

 Govaert Optiek,Omgang 23, 4724 EN  Wouw, tel. 0165-301789, Raadhuisstraat 106, 4631 NJ  Hoogerheide, tel. 0164-613692

 

www.frankgovaertoptiek.nl