DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

50 jaar Vreugde Meubelen

Oudenbosch – Dit jaar bestaat Vreugde Meubelen, wonen – slapen – vloeren, 50 jaar. Deze mijlpaal wordt gedurende het hele jaar gevierd met maandelijks speciale akties. Deze maand is o.a. de armstoel ‘Breda’ zeer scherp geprijsd.

Twintig jaar geleden namen Jan Vreugde en zijn zwager Louis Oosterhof de zaak over van oprichter en (schoon)vader Jan Vreugde sr. Louis vertelt: “Het grote voordeel van de combinatie wonen, slapen en vloeren is dat de klant bij ons, op één plek, op meerdere gebieden (meubels, bedden en vloeren) kan slagen. Wij zijn vorig jaar ook langzaam van start gegaan met raambekleding, zodat wij onze klanten een totaalplaatje kunnen bieden op het gebied van woninginrichting.”

Variati

Vreugde Meubelen staat bekend als betrouwbaar en degelijk, maar de tijd heeft er niet stilgestaan! Louis: “Voorheen waren we qua meubels ‘eikengericht’, nu bieden we veel meer variatie. Trends zoals vintage en industrieel en retro jaren ’70 en ’80 hebben wij dan ook volop in huis.” In de 2300 vierkante meter grote showroom kijk je je ogen uit. Er is ontzettend veel te zien, van klassiek tot modern, met altijd wel wat nieuws. Ook biedt Vreugde Meubelen veel maatwerkmogelijkheden. Van volledig zelf ontworpen door de klant tot kleine aanpassingen. Op het gebied van relaxfauteuils bijvoorbeeld, want elk mens is anders. Louis: “Wij hebben altijd iets in huis, en is het niet perfect, dan gaan we dus over tot maatwerk. Voor al dan niet hulpbehoevende ouderen bieden we relaxfauteuils met de volgende mogelijkheden: sta-op, duwbeugel, leeslamp, transportwielen, eetplank, stoelverwarming, massage-element en elektrische hoofdsteunverstelling. Maar ook voor jonge(re) mensen die graag relaxen, hebben we frisse, moderne fauteuils in huis, o.a. met usb-oplader voor de smartphone.” Nieuw in de showroom zijn woonaccessoires uit de ‘PTMD-collection’. Vreugde Meubelen is verder Tempur dealer en biedt kwaliteitsmatrassen in elke prijsklasse. Ook leveren zij alle vooraanstaande merken vloeren, zoals Desso, Parade en Bonaparte, mFLOR, Vivafloors en Coretec (pvc). Tevens is Vreugde Meubelen sinds twee jaar dealer van Brinker Carpets. Kortom, er is heel veel keus en in de showroom kun je je lekker zelf oriënteren en inspiratie opdoen.

Service

Naast het uitgebreide aanbod met zeer goede prijs-kwaliteitverhouding, is ook service erg belangrijk bij Vreugde Meubelen. Dat trekt zelfs klanten tot ver buiten de regio West-Brabant, waar de meeste klanten vandaan komen. Louis: “Goede service houdt in dat wij gratis thuisbezorgen en dat wij nooit voorrijkosten rekenen. Klachten lossen we op zonder strikte garantietermijn. Wij denken zoveel mogelijk met de klant mee. Wil iemand bijvoorbeeld tapijt leggen in verschillende kamers, dan rijden wij zonder probleem twee á drie keer op en neer. Daarnaast kunnen wij desgewenst interieuradvies geven, m.n. qua ruimte-indeling en kleuradvies.” Bij Vreugde Meubelen wordt u geadviseerd door de verkopers: Jan, Louis of Peter. Ron en Dré zijn de ‘mannen op de baan’. Zij bezorgen, stofferen en monteren meubelen. Allen helpen mee uw droominrichting te realiseren!

Vreugde Meubelen, Bosschendijk 189, 4731 DD  Oudenbosch, tel. 0165-312615, www.vreugdemeubelen.nl

Openingstijden: dinsdag t/m donderdag van 8.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 8.30 tot 17.00 uur.