DWD-MediaDWD-Media

informatief / betrokken / overzichtelijk

Bouwcenter Logus ontzorgt ook de particuliere klant

“Bouwcenter Logus is er ook voor particulieren, niet alleen voor de professionele markt!” Aldus Bas Coppens, commercieel manager bouwmaterialen. “Veel mensen weten dit niet, maar wij zijn goedkoper dan de bouwmarkt en we bezorgen materialen gratis aan de voordeur. Het huren van een aanhanger om je materialen op te halen is bij ons dus niet nodig en je hoeft ook niet met al je artikelen eerst langs de kassa. Naast het ontzorgen van onze klanten voorzien we hen van persoonlijk, deskundig advies en desgewenst komen we op locatie kijken. Bovendien kunnen wij, doordat wij veel professionele klanten hebben en een groot netwerk, zorgen voor goede klussers. Echte vaklieden.”

Bouwcenter Logus biedt een totaalpakket van bouw- en afbouwmaterialen voor interieur en exterieur en is onderdeel van de Logus Groep, waarin diverse bouwmaterialenhandels en een montagebedrijf de krachten hebben gebundeld. Hier in de regio zijn er vestigingen in Roosendaal, Bergen op Zoom en Breda. De vestigingen van bouwcenter Logus bieden een breed assortiment bouwmaterialen, hout- en plaatmaterialen en gevelbekleding. Daarnaast ook professioneel gereedschap, verf en sierpleisters, binnen- en buitendeuren en garagedeuren.

De vestiging in Roosendaal heeft een enorm afhaalassortiment, waaronder bouwmaterialen en een groot aanbod pvc materialen o.a. voor drainage, septic tanks en tanks voor bluswater. Ook is er in de bouwshop een cash & carry restantenverkoop van kwaliteitsmaterialen, o.a. tegels en sierbestrating.

De vestiging in Bergen op Zoom is de grootste, met een showroom van 1400 vierkante meter. In de showroom van Logus in Bergen op Zoom zijn pvc vloeren, binnendeuren, plafonds, 1000 soorten tegels, 60 soorten natuursteen voor zowel wand als vloer te vinden en er staan meer dan 45 keuken- en badkameropstellingen. De laatste trends op het gebied van keukens, sanitair en vloeren zijn er zichtbaar. En dat niet alleen, op de eerste verdieping is zelfs een compleet appartement ingericht om de klant een indruk te geven van de mogelijke keuzes op woongebied. De bouwshop en magazijnen bieden daarnaast ook hier alles op het gebied van bouw en afbouw, tevens is er een groot aanbod sierbestrating en tuinmaterialen te vinden.

Met een showroom ter inspiratie en een deskundig advies op maat biedt bouwcenter Logus in de regio voor elk budget en elke stijl een oplossing. De productgespecialiseerde medewerkers van Logus nemen de tijd voor de klant en zijn wensen. Ook levering en montage kunnen worden geregeld. Logus kan de klant compleet ontzorgen, van sloop tot en met oplevering.

Bouwcenter Logus Roosendaal, Het Appeltje 8, 4751 XJ  Oud Gastel, tel. 0165-659999

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag van 8.00 tot 12.00 uur.

Bouwcenter Logus Bergen op Zoom, Zeelandhaven 7, 4612 PC  Bergen op Zoom, tel. 0164-271524

Openingstijden showroom: maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur.

Kijk voor alle vestigingen op www.logus.nl en houd, naast deze Krant, zeker de Facebookpagina in de gaten voor de laatste acties en trends!